Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Supradyn Morning Energy Alarm Clock
Opdrachtgever:
Bayer HealthCare
Bureau:
Everybody Likes Penguins
Datum eerste publicatie:
30/03/2011
url:
https://market.android.com/details?id=com.abto.apps.wakeup&hl=nl
Categorie:
Mobile

Credits

Concept:
Joyce van Eerden, Jules van den Hurk
Art Direction / Design:
Jules van den Hurk, Joyce van Eerden, Tiddo Muda
Copy / Redactie:
Joyce van Eerden
Interaction Design:
Joyce van Eerden, Jules van den Hurk
Technische realisatie:
Hugo Visser, Jeroen Knitel
Account:
Hugo van den Hurk
Verantwoordelijk bij klant:
Amanda Weinans, Bart van Vuren


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Mobile

Projectbeschrijving
Supradyn is een complete multivitamine en is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke energie in het lichaam te activeren. Door iedere ochtend een Supradyn mulitvitamine te nemen, haal je het meeste uit je dag.
Hoe begint de ideale energieke dag? Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen prettiger wakker worden met een zonsopgang in plaats van in het donker. Ook is bewezen dat licht een positief effect heeft op het energieniveau.
Voor/over product of dienst
De Morning Energy Alarm Clock is een wekker app die het zonlicht simuleert, vergelijkbaar met de Philips Wake-up light. Voor iedereen met een iPhone, iPad of Android is dit effect nu gratis binnen handbereik. Meer dan 20.000 mensen hebben de Morning Energy Alarm Clock gedownload en beginnen stralend aan hun dag.
De app creeert iedere ochtend een merkbeleving die indirect als reminder dient voor het nemen van een multivitamine in het ochtendritueel. De app en Supradyn versterken elkaar. Zo helpt Supradyn haar klanten niet alleen hun natuurlijke energie te activeren met multivitaminen, maar ook om de dag energiek te beginnen.
Hoe werkt het?
Je kiest een tijdstip uit waarop je wakker wilt worden. De app begint een half uur voor dat tijdstip al met de zonsopgang. Je slaapkamer krijgt langzaam de warme gloed van deze opkomende zon. Deze komt in een half uur op, tot de zon op volle kracht naar je toe straalt. Op het tijdstip dat je wakker wilt worden en de zon voluit schijnt, begint de gekozen muziek te spelen. Je hebt de keuze om door fluitende vogeltjes te worden gewekt, óf een liedje te kiezen uit de afspeellijst op de telefoon. Zo word je prettig en energiek wakker. Je kan natuurlijk ook meerdere wekkers per week instellen. Voor de echte slaapkoppen gaan de vogeltjes steeds enthousiaster fluiten, en kan je de wekker snooze om nog even te blijven liggen.
Doelgroep(en)
De primaire doelgroep zijn werkende vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Zij kunnen de extra energie van Supradyn goed gebruiken, zeker de werkende moeders binnen deze doelgroep. Het ontspannen gewekt worden door de opkomende zon van de 'wake up' light app, wordt door deze doelgroep optimaal gewaardeerd.