Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Nationale Feedbacktest
Opdrachtgever:
Jobcircle
Bureau:
Rhinocreations, INPUT
Datum eerste publicatie:
24/11/2008
url:
http://spinawards.rhinocreations.com
Categorie:
Online Campagne

Credits

Art Direction / Design:
Kees Elands
Copy / Redactie:
Thimon de Jong
Interaction Design:
Lianne Heite, Michael Spaans
Technische realisatie:
Diederick Huijbers, Martin Bartels, Marcel Galema, Marcin Pakulnicki


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Online Campagne

Projectbeschrijving
De Nationale Feedbacktest is een originele en verrassende online test waarin je terugkoppeling krijgt van personen uit je eigen omgeving die je zelf uitnodigt om feedback te geven.
De test, die samen een psycholoog is ontwikkeld, geeft inzicht in hoe jouw vrienden, collega's, bekenden en familie jou zien. Als iemand die zijn ambities voorop stelt of zich liever richt op het leven naast het werk? Als een Poetin of meer als Oprah als het gaat om het praten over gevoelens?
Het rapport dat hieruit wordt samengesteld bevat waardevolle feedback - hoe word jij beoordeeld op kwaliteiten als openheid, ambitie en bevlogenheid - zeker voor starters op de arbeidsmarkt!
De Nationale Feedbacktest heeft als doel meer jonge werknemers kennis te laten maken met de nuttige informatie over werk en inkomen op www.jobcircle.nl. Jobcircle helpt jongeren alles uit hun carrière te halen.
Voor/over product of dienst
Jobcircle is een zelfstandig opererende organisatie, opgericht door FNV Bondgenoten. Het helpt nieuwe generaties werknemers bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Doelgroep(en)
Jonge werknemers van 16 tot en met 30 jaar.