Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Q-pon.nl - De Nederlandse mobiele kortingsgids
Opdrachtgever:
Iventure
Bureau:
SMSHosting
Datum eerste publicatie:
01/11/2007
url:
http://www.q-pon.nl
Categorie:
Mobile

Credits

Concept:
Patrick Wilson, Tsak Kin Man
Art Direction / Design:
P. Wilson
Copy / Redactie:
Vincent Sokolowski, Channe Noort, Arnold Maskat
Interaction Design:
Patrick Wilson
Technische realisatie:
Danielle Rijkeboer, Felix Balfoort, Jeroen Seegers, Victor Perez


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Mobile

Projectbeschrijving
Een mobiele applicatie die ervoor zorgt dat je altijd de kortingsbonnen uit de huis-aan-huis bladen bij de hand hebt en bij de betreffende winkels kunt inleveren met je mobiel. Zonder aanpassingen voor de retailer of extra kosten voor de consument.
Voor/over product of dienst
Ongetwijfeld ken je de kortingsbonnen uit de huis-aan-huis bladen. Je knipt ze uit en levert ze in voor korting. Vaak vergeet je de bon mee te nemen of is deze niet meer geldig wanneer jij 'm wilt inleveren.

Met Q-pon op je mobiel zorg je ervoor dat je, zonder moeite, altijd & overal de meest recente kortingen op zak hebt. Of je nu in Amsterdam, Den Haag, Assen of op het Internet bent dat maakt niet uit.Hoe werkt het?

Simpel, vul je plaatsnaam of postcode in en Q-pon geeft je de kortingen bij jou in de buurt. Je ontvangt dus geen kortingsbon per sms maar je bladert door de 10 Q-pon categorieën alsof je een kortingsfolder in handen hebt. Overzichtelijk ingedeeld op categorie of winkelnaam. Kies je korting en laat je mobiel aan de winkelier zien. Je ontvangt direct je korting op de kassabon!
Doelgroep(en)
De consument die altijd en overal korting wil bij zijn aankopen.
De retailers die op een unieke wijze mobile marketing wil inzetten zonder risico op SPAM beleving en met een zeer hoge response.