Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Samsung Display Solutions
Opdrachtgever:
Samsung Electronics
Bureau:
Conspiracy Concepts
Datum eerste publicatie:
03/11/2008
url:
http://www.samsungdisplaysolutions.com
Categorie:
Website

Credits

Concept:
Norbert Pollemans
Art Direction / Design:
Merijn Straathof en Marvin Koppejan
Copy / Redactie:
Merien Kunst
Interaction Design:
Merijn Straathof
Technische realisatie:
Just
Account:
Bart Veen
Verantwoordelijk bij klant:
Mark Sluis en Richard Goedhart


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
De markt voor professionele beeldschermen (Large Format Displays) is sterk in beweging. Er wordt met name een sterke groei verwacht vanuit het MKB segment.
Samsung biedt een uitgebreide range narrowcasting/digital signage oplossingen voor elk bedrijf. Om in te spelen op de snel ontwikkelende markt is een communicatie platform ontwikkeld, met als belangrijkste pijler de website www.samsungdisplaysolutions.com.
De site voorziet in de doelstelling om snel en makkelijk inzicht te geven in de unieke producten van Samsung en de voordelen van deze 'nieuwe manier van communiceren'. Vorm en content onderstrepen deze boodschap. Daarbij faciliteert de site het vinden van de juiste Samsung service partner voor hardware, installatie en content. Hiermee wordt het inzetten van Samsung oplossingen breed toegankelijk voor een nieuwe markt.
Voor/over product of dienst
Samsung is marktleider op het gebied van narrowcasting/digital signage.  Samsung biedt dan ook het grootste aanbod professionele oplossingen.
Samsung LFD's hebben bijvoorbeeld ingebouwde PCs, met internetaansluiting, content software en zelfs touch functionaliteit. De schermen kunnen geschakeld worden tot vidi-walls met ultra dunne randen en binnen of buiten gebruikt worden.
Samsung heeft een totaalpakket ontwikkeld onder de naam Info Easy, dat betaalbaar en makkelijk te installeren is. Info Easy is ontwikkeld om MKB ondernemingen alle voordelen van narrowcasting te bieden met minimale complexiteit. Men heeft zelf de controle over de content. Daarmee komt de juiste boodschap op het juiste moment bij de gewenste doelgroep.
Doelgroep(en)
MKB ondernemingen. Primair gericht op detailhandel met behoefte aan een eigen scherm/narrowcasting functionaliteit. Voorbeelden zijn de slager, opticien, kledingwinkel, schoenenzaak. Ook kan gedacht worden aan kleinere leveranciers van diensten met bijvoorbeeld een wachtruimte, denk aan praktijk voor tandarts of huisarts, fysiotherapeut.