Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Win met je hond / kat
Opdrachtgever:
Proteq Dier & Zorg - SNS Reaal
Bureau:
Online Lead Generators
Datum eerste publicatie:
13/02/2008
url:
http://www.winmetjekat.nl
Categorie:
Online Campagne

Credits

Concept:
Mike Stern, Garlyn Jenniskens
Art Direction / Design:
Kelly Cambach
Copy / Redactie:
Garlyn Jenniskens, Mirna Sypkens
Interaction Design:
Garlyn Jenniskens
Technische realisatie:
IT-Mountain
Account:
Mike Stern, Garlyn Jenniskens
Verantwoordelijk bij klant:
Walter Boer


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Online Campagne

Projectbeschrijving
Winmetjekat.nl en Winmetjehond.nl
HD Beelden zeggen meer dan woorden: http://www.youtube.com/watch?v=5wHFhjorxfk 

Bij deze leadgeneratie campagne van Proteq Dier & Zorg worden honden en katten eigenaren in de gelegenheid gesteld hun hond en/of kat gedurende 12 maanden, iedere maand opnieuw kans te laten maken op een exclusieve honden- of kattensofa van Lord Lou.

Op de eerste pagina vullen de deelnemers hun naam en e-mail adres in en de naam van het huisdier.
Hierna worden een aantal vragen gesteld over het huisdier. Deze vragen zijn nodig om een premieberekening te kunnen doen.
Ook wordt het telefoonnummer gevraagd en een opt-in voor zowel e-mail als telefonie.
Hierna staat het dier geregistreerd en kan men direct een offerte aanvragen.
In de bevestigingsmail wordt de deelnemer aangespoord vrienden uit te nodigen. Iedere vriend die deelneemt levert de deelnemer een extra winkans op en wanneer één van deze vrienden wint, wint de verzender van de uitnodiging zelf ook.
Iedere maand wordt een nieuwsbrief verzonden waarin de winnende hond of kat bekend gemaakt wordt en waarin meer verteld wordt over het nut van de verzekering en waarbij men aangespoord wordt meer vrienden uit te nodigen en om een offerte aan te vragen.
Voor/over product of dienst
Over Proteq Dier & Zorg.
Proteq Dier & Zorg is een onderdeel van SNS Reaal en is sinds 1998 actief op het gebied van huisdierenverzekeringen. Inmiddels is Proteq Dier & Zorg in Nederland de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor de hond en kat. Dit komt niet alleen door de aantrekkelijke prijs / kwaliteit verhouding van de verzekering, maar ook door de professionaliteit van de organisatie die er speciaal op ingericht is om de klanten optimaal van dienst te zijn. Uit reacties van klanten en van dierenartsen blijkt dat men verzekering van Proteq Dier & Zorg helder, duidelijk en transparant vindt.
 
Uit de nieuwsbrief van deze maand:

Waarom het afsluiten van de Proteq Dier & Zorg Verzekering een verstandig besluit is.
Helaas komt het nog steeds voor dat de eigenaar zijn hond of kat niet de medische zorg kan geven die noodzakelijk is omdat de rekening van de dierenarts niet betaald kan worden. In het ergste geval komt het zelfs voor dat de hond of kat moet inslapen.
Laat u het voor [naam hond/kat] zover komen? Nee toch. Want dit is echt niet nodig. Door voor [naam hond/kat] de Proteq Dier & Zorg verzekering af te sluiten, hoeft u zich geen zorgen te maken over de rekening van de dierenarts. Een prettige zekerheid, voor u en [naam hond/kat]!
Doelgroep(en)
Alle honden- en/of katteneigenaren in Nederland, al dan niet al in het bezit van een verzekering. De campagne is dus niet alleen gericht op nieuwe klanten, maar ook op de bestaande klanten.