Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Vodafone Mobiel Internet op je Laptop
Opdrachtgever:
Vodafone Nederland
Bureau:
Marvellous
Datum eerste publicatie:
15/09/2008
url:
http://m.vodafone.nl/pcc
Categorie:
Mobile

Credits

Concept:
Chris Mount
Art Direction / Design:
Gustav Westman, Richard Beaumont
Copy / Redactie:
Cristina Larsson
Interaction Design:
Chris Mount
Technische realisatie:
Alex Mathews
Account:
Sven Huberts
Verantwoordelijk bij klant:
Kim Otten


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Mobile

Projectbeschrijving
Halverwege september 2008 werd een grote media campagne gelanceerd om de 'Mobiel Internet op je Laptop' propositie onder de aandacht te brengen. De campagne richtte zich zowel op de consumenten als zakelijke markt. De campagne is gelanceerd in een tijd waarin steeds meer consumenten een laptop hebben. De behoefte om altijd en overal online te kunnen zijn is hierdoor steeds belangrijker. Hierbij biedt Vodafone een totaal oplossing voor zowel haar zakelijke als consumenten klanten.Als onderdeel van de crossmediale campagne heeft Marvellous de Mobiele Strategie, Creatie & Media verzorgd. 
De campagne geeft een voorbeeld van optimale integratie van media en middelen en laat hierin een goede testcase zien waar en waar niet mobiel waarde kan toevoegen binnen bestaande en nieuwe kanalen.
Voor/over product of dienst
Wanneer je veel onderweg bent, is mobiel internet onmisbaar. Surfen in de trein, Blogs lezen in de bus, vanaf het strand een mailtje sturen? Met mobiel internet op je laptop van Vodafone kun je altijd en overal gebruik maken van het internet. Altijd het mobiel internet dat bij je past.

Altijd toegang tot je e-mail en het internet
Altijd bereik met Mobiel Breedband, UMTS- en GPRS-netwerk
Ook in het buitenland toegang
Gemakkelijke installatie en direct klaar voor gebruik
Bewaak zelf je dataverbruik en je kosten
Modemtypes voor alle soorten laptops
Tot maximaal 3,6 Mbps (afhankelijk van netwerk en dekking)
Keuze uit verschillende abonnementen

Mobiel internet op je laptop is heel simpel. Je krijgt direct een internetverbinding via het mobiele netwerk van Vodafone. Je hebt alleen een laptop en een Vodafone modem nodig. Bij je abonnement geeft Vodafone je daarom ook een modem, die gemakkelijk te installeren is.
Installatie is eenvoudig, de software wordt bijgeleverd. Binnen enkele ogenblikken ben je al online met Mobiel Internet op je Laptop van Vodafone!
Doelgroep(en)
Doelgroep voor de campagne zijn jonge werkende mensen tussen de 25 en 35 jaar.
Ze zijn helemaal up to date met de nieuwste technologien. Ze zijn altijd mobiel bereikbaar en hebben dit nodig om hun leven te kunnen organiseren. Ze hebben graag volledige communicatie controle zowel in hun vrije tijd als op hun werk. Deze twee gaan dan ook naadloos in elkaar over.