Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
De case: Loca
Opdrachtgever:
Amstel Loca
Bureau:
GuiltyPeople en ISM eCompany
Datum eerste publicatie:
03/11/2008
url:
http://www.loca.nl
Categorie:
Design

Credits

Concept:
Marc Luijkx
Art Direction / Design:
Marc Luijkx, Henry Klerks
Technische realisatie:
Sjack Harks, Raymond Clemens
Account:
Bas van Pel, Jeroen van Eck
Verantwoordelijk bij klant:
Lysanne Denneboom, Arjan Duijndam


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Design

Projectbeschrijving
Voor die avonden dat eten een goede inleiding is voor een gezellige avond stappen, is Amstel met het lumineuze idee gekomen om een Loca Amstel Foodcafe op te zetten. In deze foodcafé franchise worden de twee factoren van een geslaagde avond gecombineerd: heerlijke bites én lekker bier.

Voor de ondersteuning van het Loca Amstel foodcafé-concept, is de website http://www.loca.nl geïntroduceerd. Met een design door GuiltyPeople en op basis van het door ISM eCompany ontwikkelde Sana Sites 2008, is een innovatief website-systeem opgezet. Hierbij wordt de hoofdsite centraal beheerd. Deze innovatieve oplossing heeft als groot voordeel dat vanuit een centraal platform meerdere sites te realiseren zijn.
De lokale vestigingen van Amstel Loca passen hun deel van de website zelf aan, aan lokale evenementen en omstandigheden. Over alle sites zit echter dezelfde vertrouwde Amstel look-and-feel. Voor iedere (nieuwe) vestiging wordt eenvoudig een eigen site gecreëerd die in de basis hetzelfde is. Vervolgens wordt deze door de betreffende vestiging eenvoudig ingevuld met eigen teksten en beeldmateriaal.
Voor/over product of dienst
De lokale vestigingen van Amstel Loca passen hun deel van de website zelf aan, aan lokale evenementen en omstandigheden. Over alle sites zit echter dezelfde vertrouwde Amstel look-and-feel.
Doelgroep(en)
Uitgaand Nederland.