Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
EENshop
Opdrachtgever:
EEN
Bureau:
Firm reclamebureau
Datum eerste publicatie:
01/04/2009
url:
http://www.een.nl/shop
Categorie:
Website

CreditsAfbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
Tot ziens Kalverstraat, welkom in de EENshop. Wat is er nou leuker dan shoppen? Shoppen tegen armoede! Tientallen organisaties bieden jou in de EENshop honderd-en-één effectieve manieren om - met en zónder geld - iets te doen tegen armoede. Begin vandaag op jouw manier.

Wil jij je moeder verrassen met een leuk kadootje? Geef haar een fair trade armband. Je ziet meteen dat je bijdraagt aan Millenniumdoel 8, door jouw aankoop krijgen vrouwen in India namelijk een eerlijk salaris. Wil je geen geld uitgeven, maar toch iets doen? Teken dan een petitie, doe mee aan een leuke actie, of ga naar een hip evenement tegen armoede!

EEN staat voor iedereen die zich inzet tegen armoede en die gaat voor de Millenniumdoelen. Voel jij je ook EEN? Shop till you drop!
Voor/over product of dienst
EENshop
Doelgroep(en)
In iedere Nederlander - groot of klein, arm of rijk - schuilt een armoedebestrijder! We kiezen ervoor om niet alleen (of was het nou 'juist niet'...) de mensen die betrokken zijn bij ontwikkelingssamenwerking te bereiken. We willen ons richten op mensen die nog niet zoveel betrokken zijn, maar gewoon op zoek zijn naar leuke producten.