Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Buzzkruit
Opdrachtgever:
Van Santen Netwerk
Bureau:
Van Santen Netwerk
Datum eerste publicatie:
29/12/2009
url:
http://www.buzzkruit.com
Categorie:
Online Campagne

Credits

Concept:
Van Santen Netwerk
Art Direction / Design:
Van Santen Netwerk
Copy / Redactie:
Van Santen Netwerk
Interaction Design:
Tim Voors (OPEN IS OPEN)
Technische realisatie:
This Page Cannot be Found
Account:
Van Santen Netwerk
Verantwoordelijk bij klant:
Melissa Manrho


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Online Campagne

Projectbeschrijving
Van Santen Netwerk heeft een goede naam op het gebied van directe communicatie. Maar is nog niet zo bekend als het op internet en sociale media aankomt. Aan het einde van het jaar wilden we daar wat doen. Maar hoe val je op tussen al die nieuwjaarswensen? En hoe maak je iets dat je organisatie in één keer neerzet op het gebied van online en social media?
Het resultaat: Buzzkruit. Via e-mail kregen mensen een uitnodiging met een persoonlijke link naar de actiesite www.buzzkruit.com. Op de site stonden drie gepersonaliseerde vuurpijlen met buzzkruit van Google, Bing en Twitter voor je klaar. De boodschap: steek de pijlen aan en ontdek wat er in 2010 voor jou in de lucht hangt.
Na het aansteken schiet de vuurpijlen de lucht in. De vuurpijlen spatten uit elkaar in  schitterend vuurwerk van realtime zoekresultaten naar de naam van de bezoeker op Google, Bing en Twitter. Wanneer de laatste pijl afgeschoten is, verschijnt de nieuwjaarsboodschap van Van Santen Netwerk “Have a buzzy 2010!” Vervolgens kan de bezoeker nieuwe pijlen afsteken, buzzkruit doorsturen naar bekenden of de site delen via Twitter e.d.
Ook kan buzzkruit.com direct of via Twitter en LinkedIn worden bezocht. Uiteraard moet in het laatste geval nog wel een naam worden ingevuld. Hiervoor is een aangepaste homepagina ontwikkeld
Buzzkruit is geheel gemaakt in Flash.
Voor/over product of dienst
Van Santen Netwerk: een netwerk van freelancers en specialisten op het gebied van directe communicatie dat rechtstreeks voor adverteerders werkt. De kracht van het Netwerk ligt in de specifieke direct marketing kennis die gecombineerd wordt met de mogelijkheden van nieuwe media.
Doelgroep(en)
Klanten, relaties en prospects Van Santen Netwerk