Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Vacansoleil
Opdrachtgever:
Vacansoleil
Bureau:
LUKKIEN
Datum eerste publicatie:
28/11/2009
url:
http://www.vacansoleil.nl
Categorie:
Website

Credits

Concept:
Patrick Fransz, Bostjan van Hemel
Art Direction / Design:
Patrick Fransz, Johnny Heyne, Harald Laanbroek
Copy / Redactie:
n.v.t.
Interaction Design:
Patrick Fransz
Technische realisatie:
Tiemen Glastra, Lars van de Kerkhof, Janneke Janssen, Pim Vernooij
Account:
Dunya Timmers, Henny Jansen
Verantwoordelijk bij klant:
Robert Gijsbers, Bart van der Linden


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
Vakantie is leuk, want dan heb je tijd. Tijd voor jezelf, tijd voor elkaar en tijd voor leuke dingen. En Vacansoleil geeft daar een perfecte invulling aan.
Vacansoleil is al enkele jaren in verschillende media actief om dit gevoel naar een breed publiek over te brengen. Zo ook op het internet. Hiervoor heeft LUKKIEN in nauwe samenwerking met Vacansoleil een virtueel vakantiepark gecreëerd vol beleving en emotie.
Als bezoeker ga je op ontdekkingstocht in een digitale kijkdoos, die alle facetten van een vakantie bij Vacansoleil laat zien. Een interactieve wereld die je het gevoel geeft al op de camping te zijn.
Alle accommodaties die op de ruim 335 campings aanwezig zijn komen aan bod. Met interactieve video’s werp je een blik in de verschillende stacaravans of de luxe bungalowtent, meekijkend over de schouders van het gezin dat in de gehele interactieve wereld terugkomt.
Je volgt ze naar alle faciliteiten op het terrein, maar ook naar alle activiteiten en uitjes rond een camping. Hoe dieper je gaat, des te meer nuttige vakantie- en reisinformatie je tegenkomt. Op belangrijke punten zijn heldere conversie-instrumenten geïmplementeerd.  Die leiden direct naar het boekingsgedeelte van de website.
Voor/over product of dienst
Vacansoleil is Europees marktleider in luxe campingvakanties en is al 4 keer uitgeroepen tot ‘beste reisorganisatie voor campingvakanties’.
Doelgroep(en)
Gezinnen met kinderen