Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Kies je piste
Opdrachtgever:
Vrij Uit
Bureau:
Selmore Lynx
Datum eerste publicatie:
13/09/2009
url:
http://www.kiesjepiste.nl
Categorie:
Content

Credits

Concept:
Peter van Driel / Marcel Vosse
Art Direction / Design:
Peter van Driel
Copy / Redactie:
Marcel Vosse
Interaction Design:
Marcel Vosse
Technische realisatie:
DLMA
Account:
Rina Verweij
Verantwoordelijk bij klant:
Lisa Bentick, Tom Dekker


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Content

Projectbeschrijving
Voor de ideale wintersport hoef je alleen maar op zoek naar de perfecte piste. En die vind je het beste op Kiesjepiste.nl. Aan de hand van een paar simpele vragen selecteer je eenvoudig alle Europese wintersportgebieden die helemaal aan jouw wensen voldoen.
Op Kiesjepiste.nl wordt ieder gebied op één overzichtelijke pagina in beeld gebracht. Naast nuttige informatie, handige pistekaartjes en een overzicht van beschikbare accommodaties vind je bovendien alle foto’s en video’s die er over het gebied online te vinden zijn.
Het beeldmateriaal is dus van wintersporters die zelf in het gebied zijn geweest. En hun favoriete foto’s en filmpjes op bijvoorbeeld Flickr of You Tube hebben gezet. Zo kan je op Kiesjepiste.nl spectaculaire afdalingen meemaken die andere skiërs hebben gefilmd. Of alvast even de sfeer proeven in het gezelligste Après Ski café van het dorp.
Wie uiteindelijk zijn of haar ideale piste heeft gevonden, vindt op dezelfde pagina een overzicht van Vrij Uit accommodaties in het gebied die aan alle specifieke eisen voldoen. Via links naar de boekingsite van Vrij Uit kunnen deze direct worden geboekt.
Voor/over product of dienst
Vrij Uit is een Nederlandse reisorganisatie met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van wintersport. Vrij Uit biedt accommodaties aan in alle belangrijke skigebieden van Europa. Hun aanbod in Frankrijk en Oostenrijk is het grootste in Nederland. Volgens het NBT-Nipo is Vrij Uit marktleider in wintersport.
Vrij Uit is gespecialiseerd in familie- en groepsaccommodaties. Het aanbod omvat veel kindvriendelijke locaties, grote familiekamers en accommodaties met kinderopvang. Vrij Uit heeft het grootste aanbod topaccommodaties aan op A-locaties, ook voor de kleinere budgetten.
Vrij Uit begrijpt hoe belangrijk een wintersportvakantie is en weet als geen ander wat de beste plekken zijn. Welk gebied je ook kiest, Vrij Uit heeft er de beste accommodaties.
Doelgroep(en)
Naast individuele wintersporters is Kiesjepiste.nl bedoeld voor families (en familiegroepen) waar de besluitvorming rond de bestemming vaak wordt aangejaagd door moeders (gezellig plaatsje) maar ook wordt beïnvloed door kinderen en partners (groot skigebied waar je lekker kan snowboarden en kan genieten van extra voorzieningen).