Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
You Shine!
Opdrachtgever:
Vrumona
Bureau:
Rhinocreations
Datum eerste publicatie:
13/04/2009
url:
http://awards.rhinocreations.com/2009/spinawards/youshine
Categorie:
Online Campagne

Credits

Concept:
Lianne Heite, Liesbeth Kastelein, Heidi Binnendijk
Art Direction / Design:
Pim Tiemessen, Liesbeth Kastelein
Copy / Redactie:
Ellen Bokkinga (Textual Branding)
Interaction Design:
Michael Spaans
Technische realisatie:
Joep Rongen, Ismail Fahmi, Marcel Galema, Valerie Alloix
Verantwoordelijk bij klant:
Karlijn van Ruiten


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Online Campagne

Projectbeschrijving
Ter introductie van het nieuwe product Crystal Clear Shine is een stralende online campagne gelanceerd met als concept: You Shine! Maar… wie laat jij stralen?
Spil van de campagne is de actiesite www.youshine.nl waarop vrouwen kennis kunnen maken met het nieuwe product en daarnaast vrienden, collega’s of familieleden kunnen verrassen met een *Shine!*. Dat is een persoonlijk filmpje waarmee je iemand laat weten dat hij of zij lief, lekker, mooi, fantastisch, stoer of de allerbeste is. Er zijn vijf *Shine!* filmpjes waaruit kan worden gekozen.
Ontvangers van een *Shine!* kunnen deze op hun Hyves-pagina plaatsen en natuurlijk ook zelf *Shines!* versturen en zo weer anderen laten stralen!
Ook zijn op de actiesite foto’s van stralende vrouwen te vinden die tijdens de ruim 300 sample-dagen Crystal Clear Shine hebben geproefd en zijn gefotografeerd. De foto’s zijn te downloaden (voorzien van You Shine! omlijsting) en door te sturen. Het campagne concept wordt versterkt doordat andere bezoekers ook hier de mogelijkheid hebben anderen een blijk van waardering te geven door *Shines!* toe te kennen aan de meest stralende foto’s.
De actiesite is onder de aandacht gebracht via advertorials, een layer-ad, banners, game sponsoring, tekstlinks, een brandpage op Netlog, e-mail en search engine marketing.
Voor/over product of dienst
Crystal Clear Shine is een zuiverend bronwater dat vrijwel geen calorieën bevat. Daarnaast zijn B-vitaminen en Aloë Vera toegevoegd; ingrediënten die bekend staan om hun reinigende en verzorgende werking. Zo wil Crystal Clear consumenten helpen gezond te leven en er stralend uit te zien.
Crystal Clear Shine is verkrijgbaar in de smaken:

Appel Jasmijn
Cranberry Vlierbloesem
Doelgroep(en)
Alle Nederlandse vrouwen die er goed uit willen zien en midden in het leven staan.

Primair: 18-35 jaar
Secundair: 18-49 jaar