Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Vodafone - The YouFlickInMyHyveFace Chase
Opdrachtgever:
Vodafone
Bureau:
ACHTUNG! - THEY
Datum eerste publicatie:
13/11/2009
url:
http://www.achtung.nl/awards/2009/vodafonechase/NL/
Categorie:
Media-Inzet

Credits

Concept:
Mervyn ten Dam, Joeri van Oostwaard, Sofie van Veen, Dylan Berg
Art Direction / Design:
Daniel Sytsma/Toby Mok
Copy / Redactie:
Joeri van Oostwaard
Interaction Design:
Arjen Liefting
Technische realisatie:
B-lex
Account:
Elnaz Bahram
Verantwoordelijk bij klant:
Steven Schmitz, Suzanne Bouwens


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Media-Inzet

Projectbeschrijving
Met Vodafone 360 heb je al je vrienden op 1 plek. Met slechts 1 klik in je contactlijst zie je de laatste updates van je vrienden op de belangrijke sociale netwerken als Facebook, Flickr, Hyves en MSN, zonder verschillende applicaties te moeten installeren of apart in te loggen bij ieder netwerk. Vodafone introduceerde het Vodafone 360 toestel en vroeg ons om een interactief idee te ontwikkelen dat de aandacht zou trekken van online influentials. Om het belangrijkste kenmerk van de telefoon – al je vrienden op 1 plek - te illustreren wilden we mensen eerst exact het tegenovergestelde laten beleven. We wilden ze overal laten inloggen, laten klikken, zoeken en bladeren. Zoveel mogelijk en als het even kan ook nog eens op zoveel mogelijk verschillende netwerken.We bedachten de: The YouFlickInMyHyveFace Chase.Een Chase bestaat uit een reeks gekoppelde aanwijzingen die mensen langs Facebook, Hyves, YouTube en verschillende andere netwerken leidde.Degenen die als eerste alle aanwijzingen vonden, konden een Vodafone 360 Samsung H1 winnen.
Voor/over product of dienst
Met Vodafone 360 heb je al je vrienden op 1 plek. Met slechts 1 klik in je contactlijst zie je de laatste updates van je vrienden op de belangrijke sociale netwerken als Facebook, Flickr, Hyves en MSN, zonder verschillende applicaties te moeten installeren of apart in te moeten loggen bij ieder netwerk.
Doelgroep(en)
Online influentials. De kritische innovators die voorop lopen op gebied van lifestyle, muziek, gadgets en mobiele entertainment.