Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Nergens last van!
Opdrachtgever:
TakeCareNow!
Bureau:
YoungWorks
Datum eerste publicatie:
01/01/2009
url:
http://www.hyves.nl/actie/takecarennow
Categorie:
Content

Credits

Concept:
Cees Dingler, Jeroen Vroegen, Tobias, Malin
Art Direction / Design:
Jeroen Vroegen, Kim Preston
Copy / Redactie:
Ben Goedegebuur
Interaction Design:
Waldi Weisz Blanchetta
Technische realisatie:
Liao Chen
Account:
Anouk Last, Lisanne de Jong
Verantwoordelijk bij klant:
Ingrid van Kampen, Dimphy van Heusden, Bjorn Kolbeek


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Content

Projectbeschrijving
Onder het thema 'Nergens last van' lanceerde online zorgverzekering TakeCareNow! een nieuwe wervingscampagne. Een gepersonaliseerde Hyves film confronteert jongeren in de leeftijd 18-30 jaar met de risico's die ze lopen tijdens het stappen. En deze risico’s zijn niet mis. Door hun eigen ogen zien zij hoe ze tijdens deze avond totaal getrashd worden door vliegende flessen, bizarre ongelukken en een ontsnapte circusleeuw. Maar verzekerd door TakeCareNow! heb jij nergens last van.
De viral bestaat uit een film op Hyves die voorzien wordt van persoonlijke data uit het Hyves account van de bezoeker. Op een flyer in de film staat de naam van de meest dichtstbijzijnde club van de woonplaats van de bezoeker. Deze wordt bepaald aan de hand van GPS-afstandsbepaling.
Omdat de beelden schokkend en aanstootgevend voor de jongerendoelgroep kunnen zijn, is er een leeftijdscontrole. Bezoekers onder de 18 jaar krijgen de viral, maar ook de bijbehorende Hyves gadget die je kan plaatsen op je eigen Hyves pagina niet te zien. Ook staan zij niet in de lijst met vrienden aan wie je de viral kan doorsturen en worden hun persoonlijke data niet gebruikt. Naast deze leeftijdscontrole, is er ook een speciale spamcontrole ingebouwd. Een Hyver mag niet meer dan drie keer een mail van de campagne doorgestuurd krijgen.
Voor/over product of dienst
Het jongerenlabel van Agis Zorgverzerkingen; TakeCareNow! is een zorgverzekering voor jongeren waarbij ze alles online kunnen regelen met speciale regelingen en producten voor jongeren. Met een verzekering van TakeCareNow! heb je toegang tot allerlei zorgdiensten zoals het bestellen van medicijnen bij een online apotheek of een online advies van een internetdokter, fysiotherapeut of diëtiste.
Belangrijkste voordelen van TakeCareNow!

Een vlijmscherpe premie
Prima dekking en goede zorg
Gratis online zorgadvies van o.a. een fysiotherapeut
Eenvoudig, transparant, snel en papierloos
Doelgroep(en)
Jongeren in de leeftijd 18-25 jaar