Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Zie van Ziggo
Opdrachtgever:
Ziggo
Bureau:
Readershouse Brand Media
Datum eerste publicatie:
01/01/2009
url:
http://www.ziggo.nl/zie
Categorie:
Crossmedia

Credits

Concept:
Kees Beudeker
Art Direction / Design:
Sigrid Sluijter
Copy / Redactie:
Lieke Lemmens
Interaction Design:
Roos de Groot
Account:
Marieke Ghijsen
Verantwoordelijk bij klant:
Kees Beudeker


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Crossmedia

Projectbeschrijving
Zie van Ziggo is hét tijdschrift over zien en beleven van Ziggo en heeft bovendien de hoogste oplage van Nederland: het wordt gratis verstuurd naar 3,3 miljoen huishoudens, ofwel zo'n 8 miljoen mensen. Het magazine kent een online doorvertaling op www.ziggo.nl/zie met aanvullende informatie, tips en games.
Voor/over product of dienst
Zie van Ziggo helpt lezers de weg te vinden in alle middelen en content die Ziggo hun biedt – een cadeautje van Ziggo dat inspireert, op leuke ideeën brengt, en helpt alles uit televisie, internet en telefonie te halen wat erin zit. Zowel op functioneel gebied als op inhoud. Zie geeft heldere informatie over de toepassingsmogelijkheden van de producten en diensten van Ziggo én concrete tips. Daarnaast vormen beleving en home entertainment de rode draad van het magazine: het magazine biedt onder meer fraaie beeldreportages, interviews met bekende Nederlanders, de laatste hightech gadgets en medianieuws in de breedste zin van het woord.
Doelgroep(en)
Zie Magazine bereikt maar liefst 8 miljoen mensen in Nederland.
De doelgroep is daarmee uitermate divers. Mensen met alle denkbare nationaliteiten en culturele achtergronden, variërend in de leeftijd van zes tot tachtig. Het tijdschrift wordt gelezen door zowel mensen die alleen kabeltelevisie hebben van Ziggo, als mensen die een zeer uitgebreid pakket afnemen met digitale tv, aanvullende zenderpakketten, hispeed-internet en telefonie.