Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Dance-Tunes (It Beats)
Opdrachtgever:
Dance-Tunes (ID&T)
Bureau:
Pixelindustries
Datum eerste publicatie:
01/05/2009
url:
http://www.dance-tunes.com
Categorie:
Website

Credits

Art Direction / Design:
Roeland de Jong
Technische realisatie:
Floris Barnhoorn, Johan Kohne, Roeland de Jong
Account:
Matthijs van Schendelen
Verantwoordelijk bij klant:
Peter Hillebrands, Bas Konijnenburg


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
Aan Pixelindustries de vraag om Dance-Tunes.com te innoveren en opnieuw op de kaart te zetten door met ontwerp en interactie het assortiment in de juiste beleving te presenteren en toegankelijk te maken voor een ieder op internationaal niveau.
Een innovatieve kijk op zoekmachine optimalisatie heeft ons gebracht tot een stabiele organische groei van traffic die direct was terug te zien in de resultaten van Dance-Tunes.com.
Voor/over product of dienst
Dance-Tunes (dochteronderneming van ID&T) is de online 'dance' music store met een ongekend breed assortiment aan (exclusieve) tracks. Dance-Tunes is inmiddels al geruime tijd een autoriteit in de wereld van dance en MP3 en was op zoek naar vernieuwing.. hoe vernieuwend te zijn in een wereld die wordt gedomineerd door de Amerikaanse concurrentie.
Doelgroep(en)
Specifiek:
Ondanks de duidelijk focus op de dance markt, kent Dance-Tunes een gespleten doelgroep vanwege een breed assortiment Dance tracks binnen vele subgenres.
Algemeen:
De doelgroep is een jonge groep dance liefhebbers (17 – 45) die met een gemiddeld besteedbaar inkomen voornamelijk op zoek zijn naar de beleving zoals we die vinden op de evenementen van ID&T. Binnen die beleving is deze doelgroep het snelst bereid gerelateerde aankopen te doen.