Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Pauldeleeuw.tv
Opdrachtgever:
EVA Media
Bureau:
Fabrique Communicatie en Design
Datum eerste publicatie:
12/09/2009
url:
http://www.pauldeleeuw.tv
Categorie:
Website

Credits

Technische realisatie:
Mark Dibbets, Jeroen Visser en Rudolph Froger
Account:
Paul Stork


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
Paul de Leeuw twittert er sinds kort lustig op los. In opdracht van EVA Media ontwikkelde Fabrique een eigen site voor Paul. De lancering van de site viel samen met de start van Pauls programma ‘Lieve Paul’ bij de VARA op Nederland 1.
Voor/over product of dienst
Op de site spelen de tweets van Paul een hoofdrol. De site kent een uniek concept: Form Follows Mood. Als Paul een romantische bui heeft verandert de site automatisch in een romantisch paradijsje met bloemetjesachtergrond en lieve tekeningetjes en tekstjes. Maar Paul kan ook helemaal zen zijn. Of geil...
Paul de Leeuw staat bekend om zijn grilligheid. Zijn stemmingen kunnen daardoor snel wisselen. De site verandert dus ook vaak van uiterlijk. Paul is ook een beetje ‘van ons allemaal’. Om dit gevoel te ondersteunen zorgt dit concept ervoor dat je Paul van dichtbij meemaakt.
Doelgroep(en)
Paul de Leeuw is de man van het Nederlandse volk (hij heeft alleen al op Hyves 200.000 vrienden). De doelgroep is breed en divers, je zou bijna kunnen zeggen: “Paul is van heel Nederland” en daarom is de doelgroep het hele Nederlandse volk.