Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
't vernieuwde Zwitsal.nl
Opdrachtgever:
Zwitsal (Sara Lee Household & Body Care)
Bureau:
LBi Lost Boys
Datum eerste publicatie:
01/11/2009
url:
http://www.zwitsal.nl
Categorie:
Website

Credits

Concept:
Alain Dujardin, Rob Sens, Nynke de Groot, Stijn Bokhove
Art Direction / Design:
Rob Sens en Patrick Plaggenborg
Copy / Redactie:
Alain Dujardin en Nynke de Groot
Technische realisatie:
Joost Faber, Kristiaan Thivessen, Martin Ypenburg, Joe Capka en Demmy Onink
Account:
Patrick Boom, Irene le Roy
Verantwoordelijk bij klant:
Wienke Gelink, Amal Kamar, Marjolein Boogers, Jacobien Meijering


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
Op ‘t vernieuwde Zwitsal.nl staan de expertise van Zwitsal én de expertise van moeders centraal. Echte mama’s geven je een kijkje in hun leven en delen hun ervaringen. Van bijna mama’s tot mama’s met een kleuter: in acht korte filmpjes krijg je de mogelijkheid om even met ze mee te kijken. Wat doe je als je baby niet wil slapen? Hoe bereid je een peuter voor op ‘t potje? De mama’s delen hun tips en tricks, maar ook hun twijfels. Op Zwitsal.nl vertellen zij hun eerlijke verhaal.
 
Op de website lanceert Zwitsal verder het online platform “Kijk hoe het zit”. Een plek met heldere informatie, waar ouders met al hun verzorgingsvragen terecht kunnen. Specifieke vragen kun je rechtstreeks stellen aan één van de deskundigen van Zwitsal. Daarnaast word je uitgenodigd om je mening te delen op de website volgensmama.nl. Een selectie uit de meningen is weer te zien op de website.
 
Met de nieuwe website deelt Zwitsal haar kennis en expertise op het gebied van (baby)huidverzorging. Op een heldere en oprechte manier. Zwitsal weet immers als geen ander hoe het voelt om ouder te zijn.
Voor/over product of dienst
Zwitsal wil jonge ouders zo goed mogelijk helpen bij de verzorging van hun kind. Door jarenlange ervaring (het merk bestaat al meer dan 80 jaar) weet Zwitsal als geen ander hoe het is om ouder te zijn of te worden en voor je baby te zorgen. Met alle moeilijke en mooie momenten. Zwitsal-producten zijn geïnspireerd op relevante ervaringen vanuit de babywereld. Hierdoor is Zwitsal in staat het beste te bieden voor je baby. Het merk heeft veel fans, en wordt ook door volwassenen gebruikt. Alleen al op Hyves heeft het merk meer dan 300.000 Hyvers die het merk hebben aangemerkt in hun favoriete merkenlijstje.
Doelgroep(en)
De totale doelgroep van Zwitsal zijn (aanstaande) jonge ouders met één of meerdere kinderen. Dit loopt uiteen van aanstaande moeders tot ouders met een kleuter.