Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Theo Maassen is NOFF
Opdrachtgever:
Nederlands Online Film Festival
Bureau:
Pool Worldwide
Datum eerste publicatie:
08/02/2011
url:
http://www.youtube.com/watch?v=mGU8BaWUCq0
Categorie:
Content

Credits

Concept:
Pool Worldwide
Art Direction / Design:
Pool Worldwide
Copy / Redactie:
Pool Worldwide
Technische realisatie:
Pool Worldwide, Planet X FX, WEAREWILL.nl, Maikel van der Laken
Account:
Pool Worldwide
Verantwoordelijk bij klant:
Ruben Heijloo


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Content

Projectbeschrijving
Voor de 2010 editie van de Nederlands Online Filmfestival creëerden we twee virals, waar we letterlijk laten zien waarom de online versie van het Nederlands Film Festival groter, beter, en gedurfder is dan haar grote offline zuster. In de tweede viral zien we hoe een kleine Theo Maassen tegen een student te keer gaat. Don't mess with mini superman!
Voor/over product of dienst
Het Nederlands Online Film Festival (NOFF) is het online festival waar korte films in de categorieën drama, documentaire, experimenteel en animatie tot 10 minuten vertoond worden.Het NOFF, een initiatief van het Nederlands Film Festival, nodigt alle filmmakers uit hun korte films in te sturen. De samenwerking met YouTube, die het NOFF in 2008 aanging, is in 2009 en 2010 voortgezet. Filmmakers kunnen hun films op eenvoudige wijze via YouTube uploaden en ook in 2010 konden de geselecteerde films weer bekeken worden op het NOFF-kanaal op YouTube. De winnaar van de NOFF-Publieksprijs werd in september 2010 door het Nederlands publiek gekozen op basis van stemmen die op YouTube werden uitgebracht. De winnaar van de NOFF-Juryprijs werd door een vakjury van film- en internet-professionals gekozen. Beide prijzen werden bekendgemaakt en aan de winnaars uitgereikt op 1 oktober 2010, de laatste vertoningsdag van het Nederlands Film Festival, tijdens de festivaltalkshow onder leiding van Matthijs van Nieuwkerk.
Doelgroep(en)
Filmmakers:
Filmmakers in het allerbreedste zin van het woord. Jong en oud, studenten en gerenommeerde cineasten, amateurs en professionals. Aanmoedigend is vooral ook het feit dat veel door het NFF afgewezen films hun weg naar NOFF gevonden hebben.
 
 
Publiek:
Iedereen die geinteresseerd is in film, en die zich online beweegt.