Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
jouwcarriereboost.nl
Opdrachtgever:
Avans+
Bureau:
Idreams
Datum eerste publicatie:
27/12/2010
url:
http://www.jouwcarriereboost.nl
Categorie:
Online Campagne

Credits

Concept:
Joris Hoogendoorn, Robbert Peek (Idreams BV), Ellemieke Dekkers
Art Direction / Design:
Joris Hoogendoorn, Veronic Arnts, Robbert Peek (Idreams BV)
Interaction Design:
Bart van den Berg
Technische realisatie:
Jonathan Haemers, Joost Erhardt
Account:
Ellemieke Dekkers
Verantwoordelijk bij klant:
Maartje Paes, Roy Jacobs


Afbeeldingen

Video



Case omschrijving: Online Campagne

Projectbeschrijving
Avans+ startte het jaar met de online campagne ‘ Jouw Carrière Boost 2011’. Avans+  wilde talentvolle professionals de mogelijkheid geven om hun ambities te realiseren. Op www.jouwcarriereboost.nl konden de deelnemers een (video)boodschap plaatsen met uitleg over hun toekomstige ontwikkelplannen. Daarna was het een kwestie van stemmen verzamelen, voor één van de tien finaleplekken of de bonusplaats. Alles werd daarbij  in het werk gesteld door de deelnemers: van ansichtkaarten, smeekbeden via social media tot jouwcarriereboost-rompertjes voor de kinderen. Zoals winnaar Pascal Timmermans vertelde tijdens zijn presentatie in de finale: “Stem op mij! Dat heb ik van de daken geschreeuwd en dat heb ik via verschillende kanalen gedaan.” Hij slaagde er volgens de jury als beste in om zijn ambitie te verwoorden: de Nederlandse zorg verbeteren. Daarmee sleepte hij de hoofdprijs in de wacht: een masteropleiding ter waarde van € 25.000,-, . En begeleiding op maat van een eigen persoonlijke coach: Robin van Galen, de man achter de gouden Olympische medaille van de Nederlandse waterpolodames in 2008. De campagne was actief vanaf eind december tot eind januari in te zetten , omdat bij de meeste bedrijven de beoordelingsgesprekken dan plaatsvinden. En veel mensen bezig waren met hun carrièreperspectief.
Voor/over product of dienst
Avans+ biedt postbachelor en masteropleidingen op maat aan. Avans+ staat voor effectieve verbetering van de prestaties van mensen en organisaties. Gedurende een opleiding staat de eigen praktijk centraal, hierdoor levert een opleiding het meeste rendement op. Deelnemers gaan vanuit hun eigen talenten en kwaliteiten aan de slag en tijdens de bijeenkomsten versterken ze elkaar door ervaringen te delen en feedback ter harte te nemen. Avans+ biedt opleidingen aan op het gebied van:
+ Management & Bedrijfskunde
+ Finance & Control
+ Personeel & Organisatie
+ Fysiotherapie
+ Verpleegkunde
+ Bouw & Techniek
+ Laboratoriumtechniek
+ Overheid
+ Vaardigheden & Leiderschap
Doelgroep(en)
Primair richt Avans+ zich op professionals in de leeftijd van 30 t/m 45 jaar. Voor deze campagne werd echter een bredere doelgroep benaderd:  Jonge professionals tussen de 20+ en 50 jaar die de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen.