Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Enof klip & klaar
Opdrachtgever:
Netwerk VSP
Bureau:
Enof communicatiegroep
Datum eerste publicatie:
10/02/2011
url:
http://www.youtube.com/user/EnofKlipenklaar
Categorie:
Content

Credits

Concept:
Koen Hofman
Art Direction / Design:
Koen Hofman
Copy / Redactie:
Aukje van den Berg
Interaction Design:
Koen Hofman
Technische realisatie:
Koen Hofman
Account:
Theo Schroen (Enof communicatiegroep)
Verantwoordelijk bij klant:
Monique van de Perre


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Content

Projectbeschrijving
NetwerkVSP heeft in samenwerking met Enof Klip & klaar een aantal van haar (nieuwe) diensten in een kort animatiefilmpje uitgelegd. NetwerkVSP wilde drie (nieuwe) diensten overbrengen aan haar doelgroep: “Doelgroepsegmentatie”, “CO2 neutraal bezorgen” en “Mail monitor online”.  Belangrijk voor hun klanten, maar ingewikkeld uit te leggen in een folder of op een website. Door terug te gaan tot de kern van de dienst, is het mogelijk om in slechts 2 minuten een ingewikkelde boodschap over te brengen. De filmpjes van Enof Klip & klaar zorgen ervoor dat de doelgroep het na die 2 minuten ook echt begrijpt én dat zij het op een aansprekende manier voor ogen krijgen.
Op de Perstafel van Enof Klip en klaar zijn de filmpjes en de uitleg op één plek terug te vinden: http://www.perstafel.nl/klipenklaar/diensten-netwerk-vsp-nu-klip-en-klaar/.
Voor/over product of dienst
Klip & klaar maakt heldere filmpjes die in maximaal drie minuten de essentie van een ingewikkeld onderwerp overbrengen. Stukje bij beetje én met een knipoog wordt het onderwerp duidelijk gemaakt. Omdat we woorden en beelden gebruiken die elkaar versterken wordt de aandacht goed vastgehouden. Op deze manier kunnen wij álles kernachtig uitleggen en zijn de filmpjes voor iedereen te begrijpen. De verspreiding vindt online via Youtube plaats. Hierdoor is het eenvoudig om het filmpje via je website en Social Media deelbaar te maken. De boodschap verspreidt zich als een olievlek over het web. (Enof Klip en klaar: http://www.klipenklaar.nl)
Doelgroep(en)
De doelgroepen zijn de bestaande en potentiële klanten van Netwerk VSP.
Het segment zijn de grotere retail organisaties, die veel gebruik maken van foldercommunicatie.