Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
CaffeHAG Pleasure Moments
Opdrachtgever:
Kraft
Bureau:
Euro RSCG 4D Amsterdam
Datum eerste publicatie:
01/01/2010
url:
http://www.prize-entry.com/NL_caffeHAG_general/websites/
Categorie:
Website

Credits

Concept:
Jeroen Thissen, Roger Leebody, Bram de Rooij, David Feenstra
Art Direction / Design:
Jeroen Thissen
Copy / Redactie:
Roger Leebody, Floris van den Elshout
Interaction Design:
Daniel Ruston, Coen Beusmans, Robin Westerhoff
Technische realisatie:
Caramel Pictures ( Film Production), Will van der Vlugt (Director), REfunk (Web), The Missing Sync (Music), Soundwise (Music), Steamy Black and the Enrichers (Music).
Account:
Robert Slot, Nathan Winstanley, Marieke Bouwman
Verantwoordelijk bij klant:
Kraft Italia


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
Lekker eten, een fijn muziekje, een spannende film en een goed boek… 4 ‘Pleasure Moments’ die perfect te combineren zijn met een heerlijk kopje koffie. Dit zijn de vier onderwerpen van een terugkerende interactieve quiz op de Italiaanse site van Caffe HAG. 
De eerste quiz wordt gehost door de Jamie Oliver van Italië: Simone Rugiati. Simone nodigt je uit in z’n keuken terwijl hij een heerlijk 5-gangen diner aan het bereiden is. Per gang stelt hij je een multiple-choice vraag over het gerecht waar hij mee bezig is. Na 5 vragen is het tijd om een vriend uit te nodigen om de volgende 5 vragen te beantwoorden. Voor het winnende koppel komt Simone thuis het diner bereiden.
 Dit mechanisme keert terug in de volgende edities. Jazzband Steamy Black & The Enrichers test jullie kennis over muziek door covers van bekende nummers te spelen. Opkomend acteur Vicenzo speelt bekende scenes na en vraagt vervolgens uit welke film het komt. En romanschrijver Mario Macchiato laat je bekende verhalen invullen als inspiratie voor z’n nieuwe boek.
Voor/over product of dienst
Caffe HAG cafeïnevrije koffie.
Doelgroep(en)
Italiaanse koffiedrinkers (met cafeïne) die denken dat cafeïnevrije koffie voor saaie mensen is en daarom niet eens overwegen om Caffe HAG te drinken.