Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Hij komt, hij komt...
Opdrachtgever:
Nextel
Bureau:
Forest&Bold
Datum eerste publicatie:
29/11/2010
url:
http://www.denextelsint.be
Categorie:
Crossmedia

Credits

Concept:
Koen Meekels
Art Direction / Design:
Ilse Stalmans
Copy / Redactie:
Frank Van der Heyden
Interaction Design:
Bruno Vergauwen
Technische realisatie:
Wax
Account:
Bert Heyens
Verantwoordelijk bij klant:
Eef Lambrechts


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Crossmedia

Projectbeschrijving
We wilden de prospecten van onze klant, Nextel, op een verrassende en teasende manier benaderen. In plaats van een klassieke, flauwe kerstkaart te verzenden, kozen we ervoor om iedereen voor te zijn en de Sint langs te sturen. 
Deze atypische, bijna kinderlijke benadering van prospecten, de speelse uitwerking ervan en de combinatie van een gepersonaliseerde direct mail met interactie op een gepersonaliseerde website maakt deze actie erg bijzonder.
De corporate beelden van Nextel werden omgezet naar illustraties. De copywriting was speels naïef en helemaal in lijn met het Sint-thema. Het Sint-verhaal werd consequent doorgetrokken vanaf de gedrukte kaart, over de website t.e.m. de fulfilment, met name de keuze van een mini-jutten zak als verpakking.
Voor/over product of dienst
Nextel is een telecomintegrator. Het bedrijf stelt totale telecommunicatieoplossingen voor, volledig op maat van de klant. Deze totaaloplossingen situeren zich zowel op het vlak van telefonie, data & security, als op het vlak van applicaties en operatordiensten.
Doelgroep(en)
De prospectendatabase bestaat uit bedrijven met meer dan 30 (medewerkers) telefoonaansluitingen. Uit deze database selecteerden we de profielen IT Manager en CEO.