Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
NUSport - Subtoppers NU supertop
Opdrachtgever:
Sanoma Uitgevers
Bureau:
BSUR
Datum eerste publicatie:
03/05/2010
url:
http://www.slideshare.net/SanomaMedia/nusport-spinaawards-022011
Categorie:
Crossmedia

Credits

Concept:
Jan Rijkenberg
Art Direction / Design:
Gordana Lucic
Copy / Redactie:
Roger Matena, Remy Kurpershoek
Interaction Design:
nvt
Technische realisatie:
nvt
Account:
Judith Kampman, Eline de Roo
Verantwoordelijk bij klant:
Jan Paul de Wildt, Edgar van Schie, Richard Plugge


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Crossmedia

Projectbeschrijving
Fusie: Met de lancering van NUsport in mei 2010 worden de sterke punten van NU (superactueel, massabereik) en Sportweek (redactionele diepgang) tot één krachtig merk gebundeld. Zo maakt Sanoma van de nood een deugd. Het multimediale merk - weekblad, online en mobiel - heeft nu een helder profiel voor lezers, bezoekers en adverteerders. De redacties van Sportweek en NUsport.nl zijn compleet opnieuw ingericht tot een multimediaal werkend team. Hoewel de redacties in elkaar zijn geschoven, hebben print, mobiel en online verschillende manieren gevonden om de inhoud complementair te maken. Het blad deels opofferen voor de site getuigt van lef. De mobiele sites scoren goed, de nieuwe krachtige combinatie werkt en is winstgevend.
(bron: rapport Mercur 2010)


Campagne
IK MOET NUSPORT. Ben je écht bezeten van sport, dan moet je elke dag het laatste sportnieuws weten. Waar je ook bent. Dat geldt voor sportliefhebbers, maar ook voor sporters zelf. Zoals Rafael van der Vaart, Naomi van As en Mark Tuitert. Ze bekennen hun verslaving, aan real-time nieuws, en aan meer willen weten. NUSport is één met de sporters.
Voor/over product of dienst
Multimediaal topsportplatform, bestaande uit een wekelijks magazine, website, mobiele site en iPhone app. NUsport is een relevante inspiratiebron met toegevoegde waarde op elke momen in het juiste format.
Doelgroep(en)
Sportliefhebbers, jong en oud, man of vrouw. Met dezelfde passie: bezeten van sport!