Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
ANWB Autokoophulp
Opdrachtgever:
ANWB
Bureau:
Media:MEC Concept:Pickle Factory Realisatie:The People's Valley
Datum eerste publicatie:
01/09/2010
url:
http://statisch.marktplaats.nl/html/mijneersteauto/index.html
Categorie:
Media-Inzet

Credits

Concept:
Krijn Smits (Creatief Directeur)
Art Direction / Design:
Andrea Janssen (Art Director), Boris Booij (Art Director) Pickle Factory
Copy / Redactie:
Charlotte Walscheid van Dijk (Copywriter) The People's Valley
Technische realisatie:
Tim Boonstra (Senior Software Developer), Colette Schaap (Projectmanager) The People's Valley
Account:
Ivo Roos (Communications Director) , Wanda Mulder (Senior Digital Planner) MEC, Kyra Roest (Account Director) Pickle Factory


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Media-Inzet

Projectbeschrijving
Om de jongerenpropositie van ANWB relevant te maken en te zorgen voor nieuwe aanwas, ontwikkelden we de ANWB Autokoophulp. De ANWB Autokoophulp helpt jongeren bij de zoektocht naar hun eerste auto. Deze Autokoophulp is, als een soort advertorial, volledig geïntegreerd op Marktplaats. Op deze manier hoeven jongeren niet naar ANWB, we ontmoeten ze op een plek waar ze toch al zijn.
Dankzij de integratie op Marktplaats kunnen jongeren steeds terug naar “hun” Autokoophulp en daar relevante advertenties van auto’s bekijken. Tegelijkertijd blijft ANWB relevant en top-of-mind tijdens het hele aankoopproces en hoeven we niet continue commerciële boodschappen uit te zenden.
Voor/over product of dienst
ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Eén van de bekendste diensten van ANWB is de ANWB Wegenwacht Service. De professionele pechhulp die haar leden 9 van de 10 keer snel weer verder helpt in hun eigen auto.
Speciaal voor jongeren heeft ANWB een jongerenpropositie: de ANWB Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel. Daarmee kunnen jongeren van 18 t/m 24 jaar tegen een vaste voordelige prijs rekenen op professionele pechhulp van de ANWB.
Doelgroep(en)
18-24 jaar