Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Diona Lisa
Opdrachtgever:
School
Bureau:
Fontys Hogeschool Tilburg
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
AngelaElizabeth


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Diona Lisa is een nog op te zetten label voor kinderen. Omdat pesten een groot probleem is komt Diona Lisa met voorlichtingspakketten voor de lagere klassen van de basisschool. Diona Lisa het girafje is de belichaming van het merk. In tegenstelling tot haar broertjes en zusjes is Diona Lisa helemaal wit zonder vlekken. Omdat ze zich hier niet goed bij voelde ging ze op zoek naar een oplossing. Kleertjes aan, hoedje op, niets hielp. Toen ging ze schilderen en kwam er achter dat ze daarna onder de gekleurde verf vlekken zat. Dit vond ze prachtig en iedereen vond het mooi. Ze is uniek en anders dan de rest. Maar dat maakt haar zo mooi. Voor kinderen is dit beter te begrijpen dat het niet leuk is om Diona Lisa te pesten terwijl ze haar wel leuk zullen vinden met haar kleurtjes. Op deze manier wordt pesten bespreekbaar voor de allerkleinsten.
Voor/over product of dienst
Diona Lisa is een label voor kinderen dat nog in de kinderschoenen staat. Het is een label dat eigen merk kleding verkoopt maar ook meubeltjes, lampenkappen, geboortekaartjes, decoratie artikelen, kraamcadeau's, schoolartikelen etc. Deze artikelen zijn stuk voor stuk te personaliseren.
Doelgroep(en)
Doelgroep van het label zijn ouders en grootouders. Doelgroep voor de voorlichtingspakketten zijn scholen om de lagere klassen wat bij te brengen over pesten. Deze kinderen nemen de verhalen over Diona Lisa weer mee naar huis wat de ouders attendeert op het label.