Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Personify - Social Media Online Shop
Opdrachtgever:
Personify
Bureau:
AMFI - Amsterdam Fashion Institute
url:
http://www.behance.net/gallery/Personify-Online-Experience/1915093
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
Martin van Teylingen & Loes Janssen
Art Direction / Design:
Martin van Teylingen & Ruud Coenen
Copy / Redactie:
Martin van Teylingen


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Door de komst van de spelcomputers, het internet en onze mobiele ontwikkeling zijn wij online steeds meer met elkaar in connectie...maar offline juist steeds minder.

Personify is een online social shop, waarbij je, door middel van je eigen avatar, je nieuwste collectors items bij elkaar kan verdienen door de wereld in te gaan. Een live game die je:

- Sociaal maakt
- De mogelijkheid geeft om met een spel nieuwe kleding te verdienen.
- Samen met elkaar strijd om de wereld.

Op de social shop wordt een profiel aangemaakt. Bij het profiel komt de creatie van een 3D avatar. Deze avatar is je game karakter en een player in een team. Door in te checken met je Smartphone op verschillende locaties in de echte wereld, vorm je het land van je team. Zo strijd je voor de grootste macht.

Als je incheckt zal je bonuspunten en experience points verdienen die je de mogelijkheden geven om speciale collectors edities en kortingen te krijgen. Een compleet sociaal pakket.
Voor/over product of dienst
Personify is een merk op zich, een online shop, die verschillende merken verkoopt. Produceert de kleding niet zelf, maar is een retailer van verschillende merken.
Doelgroep(en)
Gamende jongens: de 'stylo-nerds'. Jongeren die graag gamen, die de nieuwste technologieën gebruiken en online ontzettend sociaal zijn. De world-of-warcraft jongens.

Jongens die niet zo vaak buiten komen, die niet de wereld in gaan, behalve voor een boodschap of voor school/werk. Jongeren die dagelijks online aan het gamen zijn met online vrienden.