Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
E-Room Challenge. Prove your excellence and win a free campus room.
Opdrachtgever:
Erasmus University College. The E is for Excellence. Erasmus Universiteit Rotterdam.
Bureau:
Y&R Amsterdam
Datum eerste publicatie:
17/11/2012
url:
http://euc.staging.vellance.net/
Categorie:
Game

Credits

Concept:
Bas Velthuis, Lionell Schuring, Sheldon Bont
Art Direction / Design:
Sheldon Bont, Robbert Dirksen
Copy / Redactie:
Lionell Schuring, Floris Cornelissen
Interaction Design:
Hans van Mechelen
Technische realisatie:
MediaMonks
Account:
Annelotte Pera
Verantwoordelijk bij klant:
Karin van de Braak, Job van Maurik, Carina de Walle, Piet Kuijt
Overigen:
Mediabureau: MEC, Strategie: Bas Velthuis


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Game

Projectbeschrijving
Het wereldwijd introduceren van een nieuw te openen University College in Rotterdam en het internationaal werven van aankomende studenten daarvoor brengt een aantal uitdagingen met zich mee:
- Het concept University College is relatief onbekend in Nederland en niet-Engelstalige landen en verdient de nodige uitleg.
- De markt is zeer competitief; er bestaan 6 reeds gevestigde University Colleges in Nederland waarmee Erasmus University College moet concurreren. En op basis van harde feiten en curriculum invulling zijn er geen duidelijke verschillen te onderkennen.
- Erasmus University College is een internationaal georiënteerde opleiding met de ambitie een 50/50 verdeling van nationale en internationale studenten. De campagne moet inzetbaar zijn in binnen- en buitenland, met 13 doellanden voor werving.
- De stad Rotterdam wordt door studenten als minder aantrekkelijk ervaren, dus we moeten de aantrekkelijkheid van Rotterdam als stad om in te studeren in de campagne belichten.
Voor/over product of dienst
De Erasmus Universiteit Rotterdam start in september 2013 met het Erasmus University College, een brede internationale Bachelor opleiding bedoeld voor excellente jonge studenten die hun studie niet willen beperken tot één vakgebied. Als je deze Bachelor opleiding hebt afgerond ben je in staat wetenschappelijke vraagstukken te beantwoorden door kennis van meerdere vakgebieden te combineren. Een University College is residentieel, studenten wonen bij elkaar. Het onderwijs is kleinschalig, er wordt intensief lesgegeven in kleine groepjes. Daarnaast kenmerkt een University College zich door haar internationale karakter en wordt lesgegeven in het Engels. Niet iedereen wordt toegelaten tot het EUC. Er vindt selectie plaats op basis van gemiddeld VWO eindexamen cijfer, extra curriculaire activiteiten, Engelse taalvaardigheid en persoonlijke motivatie. University Colleges staan bekend als prestigieuze colleges die toegang verlenen tot de betere universiteiten wereldwijd.
Doelgroep(en)
Jonge studenten met een afgeronde VWO opleiding of internationaal equivalent, uit binnen- en buitenland.
De Bachelor opleiding aan het EUC is bedoeld voor excellente studenten met een bovengemiddeld eindexamencijfer en een brede interesse, super gemotiveerd met extra curriculaire activiteiten als een pluspunt.