Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Albert Heijn Baby & peuter
Opdrachtgever:
Albert Heijn
Bureau:
Grafisch Lyceum Utrecht
Datum eerste publicatie:
11/10/2014
url:
http://ahbabyenpeuter.tumblr.com/
Categorie:
Young Talent

CreditsAfbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Voor een project op school moesten wij een nieuwe productlijn voor Albert Heijn bedenken. We waren helemaal vrij in de doelgroep. Ik koos voor een productlijn voor jonge ouders/ouders: AH Baby & peuter.
Voor/over product of dienst
Wat Albert Heijn al aan biedt is duidelijk: AH Basic, AH Puur & eerlijk, AH excellent en Euroshopper. Het assortiment gaan van luxe naar budget producten allemaal in een mooie serie.
Nu denk ik dat AH nog wel meer kan gebruiken, iets voor de kleintjes. Voor de echte kleintjes van 0 tot 3 jaar. De jonge en “nieuwe” ouders voeden hun baby’s en peuters nu misschien met het meest voor de hand liggende. AH Baby & peuter kan dat veranderen.
Het is een AH product lijn die volledig thuis is in de missie en het motto van de Albert Heijn: ze gaan voor kwaliteit met precies de juiste prijs, alles voor de klanten.
Ik denk dat deze productlijn de Albert Heijn aanvult. Naast alle volwassen lijnen kunnen ze zich ook specifiek op de kleintjes richten net zoals ze dat bij Puur & eerlijk met de voeding en natuur doen. AH Baby & peuter is anders dan anders want het gaat echt om kwaliteit, met verzorgde vormgeving en een
betaalbare prijs.
Doelgroep(en)
Jonge ouders/ouders en natuurlijk de Baby's en peuters waarvoor de producten bedoeld zijn.