Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Een kalender met een natuurlijk tintje
Categorie:
Young Talent

CreditsAfbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
We kregen als opdracht om een kalender te bedenken en vorm te geven. Je mocht zelf weten of het een jaarkalender, verjaardagkalender of weekkalender zou worden.
Voor/over product of dienst
Ik heb de natuur als uitgangspunt gekozen voor de gedachten achter mijn kalender. Dit heb ik laten zien door middel van de houten standaard, ook het papier wat ik heb gebruikt voor de de kaartjes heeft een natuurlijke uitstraling. Omdat de houten standaard opvalt, heb ik geprobeerd om de kaartjes rustig te
houden. Maar om het toch wat speels te maken heb ik bij elke maand een illustratie gemaakt. De illustratie is zowel op de voorkant als op de achterkant weergegeven.
Je ziet vaak dat een kalender persoonlijk wordt door dat je er op kunt schrijven, bij mijn kalender kan dat niet dus wilde ik de persoonlijkheid op een andere manier terug laten komen. Dit heb ik gedaan
door middel van foto’s. In de kaartjes kunnen namelijk foto’s worden geschoven, ze zijn dan zichtbaar aan de achterkant van de kalender. Dit heb ik expres gedaan, zodat mensen de kalender op een tafel kunnen zetten waar de voorkant en de achterkant zichtbaar is.
Doelgroep(en)
Voor mensen die de natuur terug willen laten komen in hun interieur.