Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Travix International XSMAIL Campagne
Opdrachtgever:
Travix International
Bureau:
Ematters Realtime Marketing
Datum eerste publicatie:
01/03/2013
url:
http://www.tripolis.com/wp-content/uploads/2013/10/Tripolis-klantcase-TRAVIX-2013-NL.pdf
Categorie:
Online Campagne

Credits

Concept:
Wouter van der Hucht
Art Direction / Design:
Wouter van der Hucht
Copy / Redactie:
Martin de Boer
Interaction Design:
Wouter van der Hucht
Technische realisatie:
Wouter van der Hucht
Account:
Travix International
Verantwoordelijk bij klant:
Martin de Boer
Overigen:
Wouter Theijsmeijer


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Online Campagne

Projectbeschrijving
Omdat de reisbeleving wordt bepaald door de luchtvaartmaatschappij is brandloyality voor online vliegticketverkopers moeilijk te realiseren. De verkoop op tickets loopt vnl. via META search engines (websites met laagste prijs voor vliegticket). Marges op tickets worden kleiner waardoor er een grote behoefte is aan verbreding van het productaanbod en extra business modellen. Met de XSMAIL worden op de meest efficiënte manier relevante bijproducten aangeboden wat zorgt voor een ROI van 1000%.
Voor/over product of dienst
What you see is what is available. De slimme database is de basis van de campagne. De database bestaat uit alle luchthavens over de hele wereld (van giganten als JFK tot de kleinste onverharde airstrips in Polynesië) en wordt regelmatig geoptimaliseerd om het perfecte startpunt van de zoektocht naar een hotel vast te leggen. Per luchthaven worden parking- en transferdeals aangeboden. Van vertrekpunt tot bestemming: aangepast aanbod op zowel reiziger als locatie.
Doelgroep(en)
Alle reizigers in alle landen, overal ter wereld, die op zoek zijn naar een vliegticket. De XSMAILS worden gestuurd naar alle klanten die een ticket hebben geboekt via een van de websites van Travix International: CheapTickets, EasyToBook.com, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen and Vayama.