Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Online ballonnenrace
Opdrachtgever:
Travel Smart
Bureau:
Everybody Likes Penguins
Datum eerste publicatie:
21/01/2014
url:
http://www.everybodylikespenguins.nl
Categorie:
Online Campagne

Credits

Concept:
Jules van den Hurk
Art Direction / Design:
Jules van den Hurk
Copy / Redactie:
Joyce van Eerden
Interaction Design:
Joyce van Eerden
Technische realisatie:
Ayse Geertsma
Account:
Hugo van den Hurk
Verantwoordelijk bij klant:
Krista van der Steeg
Overigen:
Vicky Trouerbach


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Online Campagne

Projectbeschrijving
Travel Smart is een innovatieve online reisorganisatie, die begin dit jaar haar deuren heeft geopend. Het doel van de online campagne is dan ook om naamsbekendheid binnen de doelgroep te creëren. Daarnaast ook meteen het merk een eigen identiteit te geven.

Door een traditionele ballonnenwedstrijd te vertalen naar de online wereld van Google maps, hebben we een unieke online campagne ontwikkeld. De werkelijke windrichting en windsnelheid bepalen waar je ballon heen vliegt.
Voor/over product of dienst
Bij Travel Smart kun je individuele verre reizen boeken, die het lange zoeken op internet overbodig maakt. Een reisorganisatie die geen standaard reizen verkoopt, maar je gewoon betaalbare reizen biedt, met de vrijheid om zelf nog aanpassingen te doen. Reizen waarbij je ook meer ontdekt dan alleen de highlights en waarbij je als reiziger je budget slim inzet. Verre reizen slim geregeld, dat is waar travelsmart.nl voor staat.
Doelgroep(en)
De doelgroep van de campagne wordt gevormd door mensen tussen de 25 en 35 jaar, die niet zitten te wachten op nachten lang internetten langs Booking.com, Tripadvisor, AirBnB, Travelbird of Wiki-voyage. Maar wel op het slim gebruik maken van kennis die er al is. Waarom zelf alles uitzoeken als je gebruik kunt maken van de ervaring van reizigers die de weg weten in de wereld? Met de vrijheid om zelf nog keuzes te maken en er een persoonlijke draai aan te geven.