Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
PartY
Opdrachtgever:
Nina Rosa Juffermans
Bureau:
Hogeschool van Amsterdam
Datum eerste publicatie:
01/02/2015
url:
http://nvt
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
Nina Rosa Juffermans
Art Direction / Design:
Nina Rosa Juffermans
Copy / Redactie:
Nina Rosa Juffermans
Interaction Design:
Nina Rosa Juffermans
Technische realisatie:
Nina Rosa Juffermans
Account:
Nina Rosa Juffermans
Verantwoordelijk bij klant:
Nina Rosa Juffermans
Overigen:
Sander van Woesik, Femke Hagemeijer


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
PartY is een nog lopend project. Het idee is dat het een app wordt die de verdeling van eten en drinken op feestjes makkelijker, eerlijker en overzichtelijker maakt. Dit gebeurt door middel van parts: 'stukjes' met een waarde die vooraf te bepalen is. Als je een Part een waarde geeft van €4,- staat een fles wodka à €16,- gelijk aan 4 Parts. Als het budget dan €8,- per persoon is, zijn er minimaal 2 mensen nodig om de fles wodka te kopen. Dit komt dan in een handig overzicht wat aanpasbaar is.
Voor/over product of dienst
Gezellig feestje. 'Neem allemaal wat mee!' En daar gaat het dus mis. Iedereen komt aan met droge witte wijn en naturel chips terwijl niemand heeft gedacht aan wodka en borrelnootjes. Laat iedereen nou net juist dáár trek in hebben! PartY voorkomt dit door een duidelijk overzicht te geven van wat er nodig is en wat iedereen meeneemt. Zo weet je zeker dat de verdeling daarvan eerlijk gaat en je gasten van een goede catering zijn voorzien!
Doelgroep(en)
PartY is bedoeld voor iedereen die feestjes bijwoont of organiseert. Daarin wordt geen geslacht uitgesloten. De leeftijdscategorie is 14-70 jaar, specifieker gericht op 18-30 jaar, omdat die leeftijdsklasse veel gebruik maakt van zijn of haar mobiele telefoon.