Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Vitamien
Opdrachtgever:
CMD - Hogeschool van Amsterdam / Eigen opdracht
Bureau:
/
Datum eerste publicatie:
29/01/2015
url:
http:///
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
Tim Kamerbeek - Maarten de Winter - David Gilling
Art Direction / Design:
Tim Kamerbeek - Maarten de Winter - David Gilling
Copy / Redactie:
Tim Kamerbeek - Maarten de Winter - David Gilling
Interaction Design:
/
Technische realisatie:
/
Account:
/
Verantwoordelijk bij klant:
Tim Kamerbeek - Maarten de Winter - David Gilling
Overigen:
/


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Vitamien is een uniform zorgplatform in de vorm van een native applicatie. Vitamien creëert inzicht in het zorgverbruik (eigen risico) en eventueel te maken kosten (declaraties) middels het dashboard van de gebruiker.

De functie 'zorgdirect' biedt de mogelijkheid een afspraak te maken met een specialist in de regio, een laat tevens zien of de gebruiker gedekt is voor de behandeling of niet. Op deze manier fungeert Vitamien als een soort intermediair tussen patiënt en behandelaar.
Voor/over product of dienst
Vitamien is dé oplossing voor een actuele en maatschappelijke zorg. Er heerst grote onzekerheid en onwetendheid in verschillende lagen van de Nederlandse bevolking.

Zo zijn veel jongeren en jongvolwassenen zich onbewust van hun zorgverzekering en de mate waarin zij zijn verzekerd, maar ook actieve zorgvragers in alle leeftijdsklassen komen vaak voor (financiële) verrassingen te staan wanneer plots blijkt dat een behandeling niet is gedekt door de verzekeraar.
Doelgroep(en)
Vitamien is voor iedereen met een zorgverzekering en een DigiD (om in te loggen). Het dashboard helpt (financieel) inzicht te creëren in het verzekeringspakket, niet alleen een hulp voor ONBEWUSTE JONGEREN en JONGVOLWASSENEN maar ook voor voor ACTIEVE ZORGVRAGERS VAN ALLE LEEFTIJDEN.

Daarnaast helpt de functie 'zorgdirect' bij het zoeken naar de geschikte zorginstelling en het samenbrengen van patiënt en behandelaar. Hiermee zijn ZORGINSTELLINGEN ook een doelgroep van Vitamien.