Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Doorgaan
Opdrachtgever:
a.s.r./ De Amersfoortse
Bureau:
Pool Worldwide
Datum eerste publicatie:
01/04/2014
url:
http://www.doorgaan.nl
Categorie:
Social Media
Digital Campaign
Media

Credits

Concept:
Pool Worldwide
Art Direction / Design:
Pool Worldwide
Copy / Redactie:
Pool Worldwide
Interaction Design:
Pool Worldwide
Technische realisatie:
Pool Worldwide
Account:
Pool Worldwide
Verantwoordelijk bij klant:
Bob Stehmann, Annelotte Bezuijen, Rene Draaisma
Overigen:
Coebergh Communicatie & PR, MediaReverse


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Social Media

Projectbeschrijving
Kleine ondernemers hebben het zwaar en krijgen amper nog leningen van de bank. Terwijl deze ondernemingen wel nodig zijn om de economie draaiende te houden. Met het crowdfundingplatform Doorgaan.nl helpt de Amersfoortse deze ondernemers écht. De Amersfoortse heeft ruim 2 miljoen geïnvesteerd in projecten, ideeën en ondernemingen. Het gaat om een initiatief dat ondersteund wordt door constante social media inzet. Daar krijgen en vragen de projecten aandacht en komen ze tot leven.
Voor/over product of dienst
Doorgaan.nl is niet zomaar een crowdfundingplatform. Dit is de plek waar ondernemers echt verder worden geholpen. De Amersfoortse geeft financieel ondersteuning (via een Like of een Share) maar geeft ook mini-campagnes aan ondernemers waarin hun project wordt gepromoot. Facebook speelt hierin een belangrijke rol evenals de ondernemersfilms die voor een groot deel van de initiatieven worden gemaakt. De social media campagne ondersteunt altijd de ondernemers en hun doel.
Doelgroep(en)
Kleine ondernemers die financieel steun kunnen gebruiken en niet meer bij banken terecht kunnen. En alle Nederlanders die deze initiatieven willen ondersteunen. Daarom benaderen we look-a-likes van degene die de FB pagina van Doorgaan liken en benaderen we gericht doelgroepen die aansluiten bij het ondernemersinitiatief.


Case omschrijving: Digital Campaign

Projectbeschrijving
Kleine ondernemers hebben het zwaar en krijgen amper nog leningen van de bank. Terwijl deze ondernemingen wel nodig zijn om de economie draaiende te houden. Met het crowdfundingplatform Doorgaan.nl wil de Amersfoortse deze ondernemers echt helpen. Ze heeft ruim 2 miljoen geïnvesteerd in projecten, ideeën en ondernemingen. Er is een crowdfundingplatform ingericht met daaromheen een doorlopende campagne, met een digitaal hart en waarin de ondernemers centraal staan.
Voor/over product of dienst
Doorgaan.nl is niet zomaar een crowdfundingplatform. Dit is de plek waar ondernemers echt verder worden geholpen. De Amersfoortse geeft financieel ondersteuning maar geeft ook mini-campagnes aan ondernemers waarin hun project wordt gepromoot. Online media spelen hierin een belangrijke rol evenals de ondernemersfilms die worden gemaakt. De campagne werd aangezet met brede campagne in on- en offline media en een unieke deal met de Persgroep.
Doelgroep(en)
Kleine ondernemers die financieel steun kunnen gebruiken en niet meer bij banken terecht kunnen. En alle Nederlanders die deze initiatieven willen ondersteunen.


Case omschrijving: Media

Projectbeschrijving
Kleine ondernemers hebben het zwaar en krijgen amper nog leningen van de bank. Terwijl deze ondernemingen nodig zijn om de economie draaiende te houden. Met het crowdfundingplatform Doorgaan.nl wil de Amersfoortse deze ondernemers echt helpen. De Amersfoortse heeft ruim 2 miljoen geïnvesteerd in diverse projecten, ideeën en ondernemingen. Het gaat om een langlopend initiatief dat ondersteund wordt door brede en slimme on- en offline media-inzet.
Voor/over product of dienst
Doorgaan.nl is niet zomaar een crowdfundingplatform. Dit is de plek waar we de ondernemers echt verder helpen. En dat kan met een Like en Share of al met een geldbedrag vanaf € 1,-. In alle ingezette media worden de ondernemers centraal gezet. Door wekelijkse ondernemers specifieke campagnes op te zetten binnen de Persgroep, online en op social media.
Doelgroep(en)
Kleine ondernemers die financieel steun kunnen gebruiken en niet meer bij banken terecht kunnen. En alle Nederlanders die deze initiatieven willen ondersteunen.