Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Bardo's Film Gebeuren
Opdrachtgever:
EYE / MovieZone
Bureau:
Niet van toepassing
Datum eerste publicatie:
09/10/2014
url:
http://serie.moviezone.nl/
Categorie:
Next TV & Film

Credits

Concept:
Jeroen Koopman
Art Direction / Design:
Marit Mook (film), Liz Kooij (film)
Copy / Redactie:
Film (scenario): Bardo Ellens, Ivan Lopez Nunez, Vincent van Zelm.
Interaction Design:
We Are Just (website)
Technische realisatie:
Robert Broers, Milan Swagers, Kasper de Bont
Account:
Lisa Visser, Merel Six
Verantwoordelijk bij klant:
Manon Sandee
Overigen:
Bardo Ellens (Regie), Ivan Lopez Nunez (Regie), Rolf te Booij (Special effects), Nineyards Audio (Sound design & Music), Joeri de Graaf (Sound design & Music), Max Sombroek (Sound design & Music), Rex Adriaansz (Sound design & Music)


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Next TV & Film

Projectbeschrijving
Bardo Ellens, de best bekeken YouTube vlogger van Nederland, krijgt van MovieZone de kans om zijn eerste bioscoopfilm te maken. In een hilarisch avontuur van acht online making-of afleveringen maakt Bardo zijn film, samen met zijn kijkers! Samen met een gast-YouTuber ontmoet hij professionals, krijgt hij opdrachten en legt hij keuzes voor aan zijn kijkers. De film ‘Guys Night’ ging groots in première in EYE, kreeg zijn eigen release bij Veronica en is allicht online te zien op serie.moviezone.nl
Voor/over product of dienst
MovieZone is het jongerenlabel van het EYE Film Instituut in Amsterdam. De uitdaging van MovieZone is om jongeren te enthousiasmeren voor het maken van film, zonder dat educatie de prominente factor wordt. Het was essentieel om kennis over film aantrekkelijk te maken op het MovieZone platform door de focus op entertainment te leggen. Een interactieve YouTube serie, waarin we de YouTube sensatie Bardo Ellens volgen bij het maken van zijn eerste bioscoopfilm... en alle avonturen daaromheen!
Doelgroep(en)
De doelgroep van MovieZone is jongeren tussen de 12 en 24 jaar. Doordat de kijkers mogen mee beslissen over alles, spelen ze allemaal een belangrijke rol in het filmproces: de kijker als regisseur.