Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Werken bij Stibbe
Opdrachtgever:
Stibbe
Bureau:
Clockwork
Datum eerste publicatie:
01/05/2014
url:
http://cases.clockwork.nl/stibbe.html
Categorie:
Content

Credits

Concept:
Clockwork
Art Direction / Design:
Clockwork
Copy / Redactie:
Clockwork
Interaction Design:
Clockwork
Technische realisatie:
Clockwork
Account:
Clockwork
Verantwoordelijk bij klant:
Liesbeth Lanser, Eva van der Berg, Robertine van der Werff
Overigen:
Regie en camera: Tobias Pekelharing, Postproductie: Brain Enk


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Content

Projectbeschrijving
Je kunt studenten gaan vertellen waarom zij voor Stibbe moeten kiezen. Maar de echt goede student bepaalt dit zelf! Daarom hebben we een content programma ontwikkeld waarin we studenten zoveel mogelijk laten zien waarom mensen al voor Stibbe hebben gekozen en waarin studenten uitgenodigd worden om dit zelf te ervaren. Want alleen dan kunnen zij hun eigen beeld vormen en bepalen of dit ook bij hen past! En zo komen de juiste kandidaten boven drijven.
Voor/over product of dienst
Stibbe is een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux met een Internationale focus. Net als hun concurrenten zijn zij ook op zoek naar het top talent van de rechtenstudenten. De vijf grote kantoren vissen allemaal in een vijver van 10% van de beste studenten. Het werven van topstudenten gaat niet lukken als het een eenmalige effort – bij de universiteitspoort - is. Dan ben je te laat. Door eerder in het leven van de studenten aanwezig te zijn, vergroten we de bekendheid van Stibbe.
Doelgroep(en)
Eigenlijk de top 10% van de laatstejaars rechtenstudenten. We hebben er echter voor gekozen om alle rechtenstudenten aan te spreken door de content kwaliteit hoogwaardig te maken en toegankelijk voor alle groepen.