Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Yushift.com
Opdrachtgever:
Yushift
Bureau:
Clockwork
Datum eerste publicatie:
01/06/2014
url:
http://cases.clockwork.nl/yushift.html
Categorie:
Digital Service Idea

Credits

Concept:
Clockwork & Yushift
Art Direction / Design:
Clockwork & Yushift
Copy / Redactie:
Clockwork & Yushift
Interaction Design:
Clockwork & Yushift
Technische realisatie:
Clockwork & Yushift & Brainagency
Account:
Clockwork
Verantwoordelijk bij klant:
Elvire Jaspers, Krijn Schuurman


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Digital Service Idea

Projectbeschrijving
Yushift is de vergelijkingssite voor elektrische en hybrische auto's: "Ofwel alle auto's waar een stekker aan zit". Het biedt een overzicht van al deze auto's die op de markt zijn en die kun je op allerlei manieren vergelijken, op actieradius, bijtelling, prijs, grootte, snelheid, sportiviteit en ga maar door. Yushift geeft je een totaaloverzicht èn koppelt je direct aan merken, garages en verkooppunten, zodat je meteen een proefrit of offerte kunt regelen. Of misschien meteen zo'n auto koopt.
Voor/over product of dienst
Yushift gelooft dat men eigendom steeds minder belangrijk gaat vinden en dat het steeds meer over toegang tot gebruik gaat. En dit vraagt om nogal een verandering. De hele mobiliteitsmarkt is aan het verschuiven, dus businessmodellen verschuiven mee. En, de grootste verschuiving van vandaag de dag is elektrisch rijden. Daarom start Yushift met een vergelijkingssite, met daarachter een model voor leadgeneratie voor de verschillende merken, dealers en dienstverleners in het hele 'ecosysteem'.
Doelgroep(en)
Iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe auto, en die wil weten of elektrisch rijden het wellicht interessant is voor hem of haar! Het oriënteren is lastig, en vooral het inzicht in kosten is moeilijk te krijgen. Laat staan dat je ergens kunt vinden wat er nog meer bij komt kijken.