Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
GOOF
Opdrachtgever:
Fontys Hogeschool
Bureau:
Pineapple Red
Datum eerste publicatie:
01/09/2015
url:
https://www.facebook.com/GOOF-1063458307032169/?fref=ts
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
GOOF
Art Direction / Design:
Pineapple Red
Copy / Redactie:
Sanne
Interaction Design:
Lars
Technische realisatie:
Tanneke
Account:
Willeke
Verantwoordelijk bij klant:
Alexandra
Overigen:
Sheila


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Iedereen heeft wel eens een helpende hand nodig bij het koken. Of je nu gewoon niet zo veel gevoel hebt voor koken of dat je juist heel goed kan koken maar gewoon even een hulpje nodig hebt bij dat uitgebreide diner voor vrienden of familie. GOOF geeft de basis voor het koken van een maaltijd door de voorbereidingen van ingredienten op een simpele manier weer te geven met een gebruiksvriendelijke kookwekker die net iets meer doet dan een normale kookwekker.
Voor/over product of dienst
GOOF is een app voor je smartphone of tablet. De app biedt een helpende hand tijdens het koken. Dit door middel van een database met ingredienten waar de gebruiker in aan kan geven met welke producten hij of zij die avond kookt. Van deze ingredienten geeft GOOF de kooktijden, welke voorbereidingen er getroffen moeten worden maar laat bovenal door middel van tijdringen op de kookwekker zien op welke volgorde de ingredienten bereid moeten worden zodat alles op hetzelfde moment klaar is.

Daarnaast biedt GOOF kokend Nederland de mogelijkheid de app in contact te zetten met een fysieke kookwekker. Dit is een smart kookwekker waarop je de bereiding van jouw gekozen gerecht via de app op je kookwekker kunt volgen.
Doelgroep(en)
De doelgroep van GOOF is iedereen die een helpende hand kan gebruiken bij het koken. Daarbij ligt de focus voornamelijk op Nederlanders in de leeftijdscategorie 18 tot en met 30 jaar. Het gaat om studenten die op kamers wonen, startende gezinnen, alleenstaande mannen en vrouwen.