Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Fietscoot
Opdrachtgever:
Fontys Economische Hogeschool Tilburg
Bureau:
Fietscoot
Datum eerste publicatie:
31/12/2015
url:
http://-
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
Projectteam Fietscoot
Art Direction / Design:
Projectteam Fietscoot
Copy / Redactie:
Projectteam Fietscoot
Interaction Design:
Projectteam Fietscoot
Technische realisatie:
Projectteam Fietcoot
Account:
Projectteam Fietcoot
Verantwoordelijk bij klant:
Projectteam Fietscoot


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Fietscoot is ontstaan uit een schoolopdracht. Hiervoor zijn zes studenten op zoek gegaan naar hét beste meest innovatieve digitale idee van Nederland. Door middel van een inspiratiereis en brainstormen zijn wij op het idee Fietscoot gekomen.
Voor/over product of dienst
Een fiets brengt ons makkelijk van A naar B. Maar vaak hebben we alleen een fiets in de stad waar we wonen, werken of waar we naar school gaan. Fietscoot biedt de mogelijkheid gebruik te maken van een fiets op welke plek dan ook. Heeft u geen zin om hard te trappen? Kies dan een scooter! Beide handig voor een dagje of avondje uit, een weekendje weg, een vakantie in eigen land of als je fiets bij de fietsmaker staat.
Doelgroep(en)
Mensen die een fiets/scooter in hun bezit hebben, maar zelf weinig gebruik van maken, kunnen deze aanbieden op Fietscoot. Ook als je fiets voor een korte termijn stil staat, of als je een weekend weg bent en je het je fiets wil delen. Fietscoot is bedoeld voor recreanten, die het leuk vinden om een dagje weg te gaan met een fiets of scooter. Maar ook mensen die liever het OV mijden.