Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Hi guide!
Opdrachtgever:
Fontys hogeschool Tilburg
Bureau:
/
Datum eerste publicatie:
01/12/2015
url:
http://fontys.nl/
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
Woof!
Art Direction / Design:
Woof!
Copy / Redactie:
Woof!
Interaction Design:
Woof!
Technische realisatie:
Woof!
Account:
Woof!
Verantwoordelijk bij klant:
Woof!
Overigen:
Woof!


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Hi guide! is een drone die een rondwandeling door steden verzorgt. Via een app die verbonden is met de drone kan de deelnemer de drone volgen en meer informatie verkrijgen over de bezienswaardigheden van de stad. Hi guide! zal zes maanden in een stad blijven en dan naar een nieuwe stad vertrekken. In een vervolgstadium is het mogelijk om in grotere steden meerdere routes uit te zetten.
Voor/over product of dienst
Hi guide! combineert het beste van augmented reality en virtual city tours, gebaseerd op de ‘normale’ rondwandeling met de tourgids van vlees en bloed. Hi guide! is goedkoper en biedt veel meer mogelijkheden dan de bestaande opties.
Doelgroep(en)
De doelgroep bestaat voornamelijk uit ‘toeristen in eigen land’. Dit zijn dus personen die in Nederland wonen en die graag meer willen leren over de grote steden in hun eigen land. Deze personen kunnen zowel mannen als vrouwen zijn in de leeftijdscategorie 16 tot 60 jaar. Hierbij ligt de focus op de jongere generatie tot 35 jaar.
De personen in de doelgroep vinden reizen en citytrips interessant. Zij zijn geïnteresseerd in de historie en architectuur van een stad.