Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
FASH
Opdrachtgever:
Fontys Economische Hogeschool Tilburg
Bureau:
INKT Communicatie
Datum eerste publicatie:
15/09/2015
url:
https://inktcommunicatie.wordpress.com
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
Courtney Smulders
Art Direction / Design:
Courtney Smulders, Pam de Bont
Copy / Redactie:
Pam de Bont, Jasmijn de Bruijn
Interaction Design:
Maartje Siebers
Technische realisatie:
Jasmijn de Bruijn
Account:
Marit Winters
Verantwoordelijk bij klant:
Maartje Siebers
Overigen:
-


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Project FASH: vijf studenten van Fontys Economische Hogeschool Tilburg gaan op zoek naar hét digitale idee van Nederland. Na een lange 'inspiratiereis' zijn we terecht gekomen bij FASH. Een mobile applicatie die is gemaakt voor vrouwen als ons. Na bijna 4 maanden zwoegen, hebben we alle facetten van het idee uitgewerkt en meerdere prototypes uitgevoerd. Nu zijn we klaar voor de SPIN Awards!
Voor/over product of dienst
FASH is een mobile applicatie waarmee je snel en gemakkelijk je persoonlijke, exclusieve shoppingroute creëert op basis van jouw stijl, locatie en budget. Deze applicatie leid je langs alle verborgen boetiekjes. Winkelen in een vreemde stad is nog nooit zo leuk geweest. Je hebt de mogelijkheid om eerdere routes op te slaan en om meer informatie over de betreffende boetiekjes op te vragen in de applicatie. Een echte toevoeging voor vrouwen die houden van winkelen, maar de standaard winkels beu zi
Doelgroep(en)
Met deze applicatie willen we ons voornamelijk richten op vrouwen tussen de 23 en 40 jaar oud. De vrouwen hebben een gemiddeld- tot hoog inkomen en hebben vaak een druk bestaan. Ze houden van winkelen en nemen graag de tijd om een vreemde stad te verkennen. Ze hebben behoefte aan een duidelijke route langs onontdekte boetiekjes, zodat zij ook meer kunnen verkennen dan alleen de standaard winkelstraat. Zo kunnen ze optimaal genieten van een dagje weg in een andere stad.