Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
AmsterDone
Opdrachtgever:
Rose Leigh
Bureau:
HvA
Datum eerste publicatie:
15/01/2016
url:
http://amsterdone.servinnissen.nl / amstervideo.servinnissen.nl
Categorie:
Young Talent

Credits

Concept:
Mees Rutten
Art Direction / Design:
Mees Rutten
Copy / Redactie:
Sophie Peijnenburg
Interaction Design:
Mees Rutten
Technische realisatie:
Servin Nissen
Account:
Mees Rutten
Verantwoordelijk bij klant:
Mees Rutten, Sophie Peijnenburg, Servin Nissen


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Aan het einde van project 1 van de opleiding Communication & Multimedia Design won Mees met zijn idee 'Bucketlist' de hoofdprijs. Deze prijs gaf de mogelijkheid om met een team het idee uit te werken tot het product AmsterDone. Op dit moment wordt het product ontwikkeld onder begeleiding van Sanne 't Hooft van CMD en Rose Leigh van het MIC.
Voor/over product of dienst
AmsterDone is een website die mensen die nieuw zijn in Amsterdam een mogelijkheid biedt tot het ontdekken en verkennen van de stad. De website geeft het grote aanbod aan activiteit in de stad overzichtelijk weer. Je kunt een persoonlijke interactieve lijst samenstellen met activiteiten uit verschillende categorieën, zoals: Restaurants, Cultuur en Uitgaan. Nadat je een activiteit hebt uitgevoerd kan je dit aanpassen in de lijst en wordt er duidelijk weergeven welke activiteiten gedaan zijn.
Doelgroep(en)
Onze doelgroep bestaat uit mensen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen in Amsterdam. Oorspronkelijk is onze doelgroep internationale studenten, maar de website is bruikbaar voor iedereen in en om Amsterdam.