Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
#OntdekLandal
Opdrachtgever:
Landal GreenParks
Bureau:
Fresh Bridge
Datum eerste publicatie:
01/01/2015
url:
http://www.ontdeklandal.nl (www.ontdeklandal.be, www.entdeckelandal.de)
Categorie:
Website

Credits

Concept:
Fresh Bridge
Art Direction / Design:
Fresh Bridge
Copy / Redactie:
Fresh Bridge
Interaction Design:
Fresh Bridge
Technische realisatie:
Fresh Bridge
Account:
Fresh Bridge
Verantwoordelijk bij klant:
Landal GreenParks


Afbeeldingen

VideoCase omschrijving: Website

Projectbeschrijving
Landal GreenParks is een merk dat sterk verbonden is met haar klanten: de 'gasten'. De gasten hebben een hoge engagement met het merk, wat terug te zien is op hun social media kanalen. Zij zijn de ware ambassadeurs van het merk. Daarom vroeg Landal GreenParks zich af waarom ze dan nog steeds geënsceneerde beelden in hun uitingen gebruikte en niet de bijzondere, authentieke content van hun gasten in en rond de parken. Hieruit is het unieke content-platform www.ontdeklandal.nl ontstaan.
Voor/over product of dienst
Het content-platform www.ontdeklandal.nl is een verzamel- en inspiratie website voor en door gasten. Hier komen alle bijzondere 'geluksmomenten' van de gasten samen. Gemakkelijk in het gebruik door het toevoegen van de hashtag #OntdekLandal op social media worden foto's en verhalen beschikbaar gesteld voor plaatsing op het platform én voor overige communicatie-uitingen van Landal GreenParks. Er is gekozen voor een mobile-first aanpak omdat veel van deze content mobiel geschoten en gepost wordt.
Doelgroep(en)
De doelgroep van Landal GreenParks bestaan uit gezinnen. Ze houden van de natuur, 'bescheiden luxe', actieve vakanties en zijn erg merktrouw. De content die gemaakt wordt aan de hand van hun inzendingen richt zich op de ouders (leeftijd 26-50) via Facebook, Twitter en Instagram. Zowel in Nederland, België en sinds kort ook in Duitsland. Ze communiceren online graag met Landal, delen veel via social en zien het als een eer wanneer hun foto's en verhalen worden uitgelicht en ingezet door Landal.