Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Create Your Line
Opdrachtgever:
Skatehal Arnhem
Datum eerste publicatie:
31/12/2011
url:
http://www.createyourline.com
Categorie:
Young Talent

CreditsAfbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Create Your Line is bedacht en ontwikkeld door vijf gepassioneerde HBO studenten gemaakt binnen een tijdsbestek van slechts 18 weken en zonder budget. 
Tijdens de minor Digital Media Production op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen hebben wij in opdracht van Skatehal Arnhem een interactieve skateboard video bedacht, ontworpen en gerealiseerd.
Voor/over product of dienst
Create Your Line is de eerste volledig interactieve skateboard video. Het biedt kijkers de mogelijkheid om tijdens de video verschillende obstakels, tricks, en camerastanpunten te kiezen. Er zijn 216 verschillende mogelijke "lines" samen te stellen in de video. Hierdoor kan de kijker op basis van zijn persoonlijke voorkeuren zijn eigen skateboard "line" realtime samenstellen en bekijken. 
Skatehal Arnhem is een nieuw indoor skatepark gevestigd in de Sint Josefkerk in Arnhem. Deze prachtige locatie is het grootste aantrekkingskracht van Skatehal Arnhem. Daarom hebben wij de stijl en architectuur van de kerk terug laten komen in het ontwerp en de interfaces in de video.
Create Your Line geeft de kijker een indrukwekkend beeld van Skatehal Arnhem. Het laat je op een unieke en interactieve manier ervaren hoe het eruit ziet en wat de locatie aanbied.
Het gerealiseerde product is op www.createyourline.com te bekijken.
Doelgroep(en)
Liefhebbers van de sport en jongeren.