Inzendingen SpinAwards

Deel op:


Terug naar het overzicht Print

Opdrachtgever, bureau/school en categorie

Titel:
Chillmode
Datum eerste publicatie:
30/01/2012
Categorie:
Young Talent

CreditsAfbeeldingen

VideoCase omschrijving: Young Talent

Projectbeschrijving
Met de komst van sociale media en smartphones zijn we de hele dag bezig met onze telefoon, we willen constant van alles op de hoogte zijn. Maar doordat je je steeds laat afleiden, kun je je soms niet goed richten op die ene klus of die ene persoon. Die drang om met je telefoon bezig te zijn is dus niet alleen nadelig voor jezelf, maar kan ook storend zijn voor anderen.
Daarom bedachten wij Chillmode. Een applicatie waarmee je ongestoord je ding kunt doen zonder ook maar iets te missen.
Voor/over product of dienst
Stel een begin- en eindtijd in voor jouw chillperiode, en of je gealarmeerd wilt worden als je chilltijd erop zit. Stel dan het antwoordapparaat in, zodat iedereen weet dat jij even in de Chillmode bent – en hoe laat je weer bereikbaar bent. Je kunt een privé-bericht maken voor oproepen en sms’jes, en een update naar al je sociale media. Omdat er altijd mensen zijn voor wie je een uitzondering wilt maken, kun je met de Chillmode contactpersonen kiezen die jou wel mogen storen. Nu ben je klaar om te chillen.
 
Terwijl jij er even tussenuit bent, is de Chillmode jouw secretaresse. Ze beantwoordt telefoontjes en sms’jes met het bericht dat je even niet bereikbaar bent, maar neemt ook notities op van alles wat je mist tijdens je afwezigheid. En al die informatie word verwerkt in berichten die vervolgens in een tijdlijn worden weergegeven. Voor een duidelijk overzicht zijn de verschillende categorieën gemarkeerd met een eigen kleur. Je kunt op een bericht op de tijdlijn tappen om direct te antwoorden.
 
Dus Chillmode is een nieuwe applicatie die het mogelijk maakt om er even tussen uit te stappen, zodat jij ongestoord je ding kunt doen.
Doelgroep(en)
Actieve smartphone gebruikers