De SpinAwards


Image
De SpinAwards De prijzen voor digitale media sinds 1998.

De SpinAwards zijn de prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De prijzen worden uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzenders tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media.

Bekroningen

De SpinAwards zijn geen specifieke internet- of reclameprijzen. Er zijn onder andere categorieën voor Mobile, Innovation, Next TV & Film en Games. In elke categorie beoordeelt een vakjury zowel op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit als op de toelichting van de inzender. Per categorie worden maximaal drie Gouden en/of Zilveren SpinAwards toegekend.

Inzenden

Meedoen is inzenden, inzenden is meedoen. Elk jaar kun je vanaf begin tot eind februari je werk insturen via het inschrijfformulier op deze site. Vanaf begin maart buigen de jury's zich over het werk. In drie jureringsrondes bepalen zij de nominaties en de winnaars. Alle genomineerden krijgen de kans om hun werk persoonlijk toe te lichten in de laatste jureringsronde.