Derde Lustrum SpinAwards Night op 11 april

Gepubliceerd op maandag 8 april 2013, 15:00

Jaarlijkse reünie van digitale wereld

Den Haag, 8 april 2013 – Op donderdag 11 april vindt de vijftiende editie van de SpinAwards Night plaats in de Zuiveringshal West bij de Westergasfabriek in Amsterdam. De SpinAwards Night is hét jaarlijkse moment waar mensen uit de digitale branche elkaar ontmoeten en bijeenkomen voor de uitreiking van de Gouden en Zilveren SpinAwards. Het programma begint met een groot diner waarbij ook de awards worden uitgereikt voor het beste digitale werk. Na de uitreiking wordt de zaal getransformeerd tot feestzaal voor het SpinAwards Night-feest. Op het feest worden tweeduizend bezoekers verwacht.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur - Ontvangst dinergasten 17.30 uur - Diner met uitreiking SpinAwards 21.00 uur - Einde uitreiking 22.00 uur - Ontvangst bezoekers feest 02.30 uur - Einde feest

Line-up feest Voor het feest is er een line-up met onder andere Erick E (Roxy, Sensation etc.), Raymundo (Escape), Bart Thimbles (Turn up the Bass), Mc Chelsea, Saxy mr S on Sax. In de Business Lounge draait Jazzberry.

Kaarten bestellen Kaarten zijn te bestellen via spinawards.nl. Toegangskaarten voor het feest kunnen ook aan de deur worden gekocht.

Andere persberichten

Terug naar pers overzicht