Nog 1 week om in te zenden voor de SpinAwards 2014

Gepubliceerd op vrijdag 21 februari 2014, 10:00

Nog 1 week om in te zenden voor de SpinAwards 2014

De aanloop naar de SpinAwards 2014 is de laatste week ingegaan. Nog tot en met vrijdag 28 februari 24.00 uur kunnen Nederlandse en Belgische bureaus, producenten en opdrachtgevers hun beste digitale werk inzenden. Daarna gaat het inzendgedeelte van de site onherroepelijk op slot.

Voor de inzenders staan op spinawards.nl speciale inzendformulieren klaar. Om de formulieren in te vullen is een (gratis) SpinAwards ID nodig dat direct online kan worden aangemaakt. Uiteraard zijn de SpinAwards IDs van de afgelopen jaren nog gewoon te gebruiken.

SpinAwards Inspiration Day, 27 maart 2014
Vanaf begin maart buigen vakjury's zich over het werk. Half maart worden de nominaties bekend gemaakt. Tijdens de SpinAwards Inspiration Day op donderdag 27 maart krijgen alle genomineerden de kans om hun werk in de Hogeschool van Amsterdam (HvA) persoonlijk toe te lichten aan de jury.

SpinAwards Night, 17 april 2014
De winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 17 april 2014 in Panama in Amsterdam tijdens de SpinAwards Night. Dan worden ook de Opdrachtgever van het jaar en Bureau van het jaar onthuld. Na de uitreiking van de prijzen begint het inmiddels legendarische SpinAwards feest.

Over SpinAwards
De SpinAwards zijn de vakprijzen voor digitale media. Sinds 1998 worden de SpinAwards georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media. SpinAwards is te volgen op Twitter via @spinawards of Facebook: www.facebook.com/spinawards of You Tube: SpinAwards. Meer informatie, inzenden en kaartverkoop op spinawards.nl.

Andere persberichten

Terug naar pers overzicht