Primeur voor ‘Grand SpinAwards’ tijdens uitreiking op 16 april

Gepubliceerd op donderdag 9 april 2015, 12:00

Award-uitreiking is live te volgen via Twitter’s Periscope-app

Amsterdam, 9 april 2015 - Op donderdag 16 april vindt de zeventiende editie van de SpinAwards Night plaats in The Warehouse, Elementenstraat te Amsterdam. Tv- en radiopresentator Ajouad el Miloudi host dit jaar de uitreiking en zal de winnaars onthullen. Dit jaar wordt er ook een nieuwe categorie SpinAwards uitgereikt: de Grand SpinAwards. Deze prijs wordt toegekend aan degenen die de meeste impact hebben gehad op het digitale denken en de echte game changers in de business zijn. Het programma begint met een groot diner waarbij ook de Zilveren en Gouden SpinAwards worden uitgereikt voor het beste digitale werk. De uitreiking is voor liefhebbers ook live te volgen via Twitter’s nieuwe livestreaming-app Periscope. Na de uitreiking wordt de zaal omgebouwd tot feestzaal voor het SpinAwards Night-feest. Het diner is met meer dan 450 gasten al uitverkocht, voor het feest zijn nog kaarten beschikbaar.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00 uur - Ontvangst dinergasten
17.30 uur - Diner met uitreiking SpinAwards
21.00 uur - Einde uitreiking
22.00 uur - Ontvangst bezoekers feest
02.30 uur - Einde feest

Nieuwe locatie
De organisatie presenteert met trots ook de nieuwe, legendarische locatie. The WareHouse, Elementenstraat is de grondlegger van de Nederlandse Underground scene. Het is de locatie waar het in de jaren ‘90 allemaal begon en waar de eerste grote housefeesten plaatsvonden. Dit is ook het tijdperk waarin het internet en de SpinAwards zijn ontstaan. The Warehouse, Elementenstraat 25 is goed bereikbaar met het OV en op de avond zelf zullen er voldoende taxi’s aanwezig zijn.

Awards
Er worden in twaalf verschillende categorieën winnaars van Zilveren en Gouden SpinAwards bekendgemaakt door Ajouad el Miloudi. Per categorie worden maximaal drie Zilveren en/of Gouden SpinAwards uitgereikt. De prijzen voor bureau en opdrachtgever van het jaar maken dit jaar plaats voor een echte oeuvre-award: De Grand SpinAwards - de hoogste eer voor de echte game changer(s) in de business. Benieuwd naar de genomineerden? Bekijk een overzicht op spinawards.nl/inzendingen.

Line-up feest
De line-up voor het feest is zoals vanouds verzorgd door DJ Raymundo en bestaat onder andere uit: The Flexican & MC Fit, Les Deuxx, Hope & Diapari, Mc Choral en Entertainment by Entertainment Matters. In de Marktplaats Zakelijk Lounge draait Eelke Kleijn.

Samsung Gear VR en Twitter Vine Booth
Tijdens de SpinAwards Night vinden er tijdens het diner en het feest diverse speciale activiteiten plaats, georganiseerd door de sponsoren Marktplaats Zakelijk, MediaMonks, Twitter, Persgroep en Born05. In de Marktplaats Zakelijk Lounge kunnen gasten genieten van relaxte muziek, lekkere drankjes en Virtual Reality ervaren met de Samsung Gear VR. Een bijzondere primeur dit jaar is de Twitter Vine Booth die op de SpinAwards Night voor het eerst in Nederland te zien zal zijn.

Kaarten bestellen
Kaarten voor de uitreiking zijn uitverkocht. Feestkaarten zijn nog te bestellen via spinawards.nl/ticket

Andere persberichten

Terug naar pers overzicht